Karamürsel Er Meydanı’nda gerçekleştirilen müsabakalarda Sinan Yıldız Başpehlivan oldu.

Karamürsel Belediyesi organizasyonuyla bu yıl 42.’si düzenlenen Karamürsel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri, Karamürsel Er Meydanı’nda büyük bir coşkuyla izlendi.

Karamürsel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 42.’sinin gerçekleştirildiği programa Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Yeni Parti Kocaeli Milletvekilleri; Harun Özgür Yıldızlı, Mühip Kanko ve Nail Çiler, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Yalova Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil,Güreş Ağası rahmetli Hacı Dr. Tacettin Aslan’ ın oğlu Yılmaz Aslan ve ailesi,siyasi partiler, sivil toplum örgütleri,davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Karamürsel Belediyesi tarafından bu yıl 42’ncisi düzenlenen Karamürsel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri, Karamürsel Er Meydanı’nda gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören organizasyonda pehlivanlar başpehlivanlık için kıyasıya mücadele etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karamürsel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl da çok sayıda davetli ve vatandaşın katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

BAŞPEHLİVAN SİNAN YILDIZ OLDU

Gün boyunca farklı kategorilerde er meydanına çıkan pehlivanlar dereceye girebilmek için mücadele etti. Büyük heyecana sahne olan müsabakaların sonunda Sinan Yıldız başpehlivan olarak Altınkemer Güreşleri’ni zirvede tamamladı.

Karamürsel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri, dereceye giren pehlivanlara ödüllerinin verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı