Gürcistan'da düşen kargo uçağı Türkiye'nin yüreğini yaktı. Milli Savunma Bakanlığı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait bir kargo uçağının düştüğünü açıklamasının ardından yeni bir açıklama geldi. Uçakta 20 personelin olduğu aktarıldı. Uçağın kalktıktan 27 dakika sonra radardan kaybolduğu ortaya çıktı.

Gürcistan’da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir askeri kargo uçağı henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. Milli Savunma Bakanlığı'nı arama kurtarma çalışmalarının başladığını duyurmasının ardından yeni bir açıklama geldi.

MSB: "20 PERSONELİMİZ VARDI"

MSB yaptığı yeni açıklamada uçakta 20 personelin olduğunu ifade etti.

Uçağın kalkıştan kısa süre sonra radardan kaybolduğu, düşüşün ardından bölgeden yoğun duman yükseldiği bildirildi.

27 DAKİKA SONRA RADARDAN KAYBOLDU

Edinilen bilgilere göre, sabah saat 09.50'de Trabzon'dan havalanan kargo uçağı ilk olarak Azerbaycan'ın Gence şehrine 11.06'da iniş yaptı. Burada bir süre bekledikten sonra 13.20'de Türkiye'ye gelmek üzere Gence'den havalanan uçak kalkış yaptıktan 27 dakika sonra radardan kayboldu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli BiliÅŸim'den Kampanya

Kocaeli BiliÅŸim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı