E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Gazetemizden Okuyucularımıza ve Halkımıza Önemli Duyuru!

30 Yıllık Gazeteci tecrübem ile tarafsız haber yapan basın yayın kuruluşu olarak okuyucularımızın ve halkımızın bizlere olan güvenine dayanarak gazetemiz adına bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.

Değerli Okuyucularımız, Değerli Halkımız

Bazı basın yayın organlarında şu kişi Akparti den belediye başkan adayı olacak veya olmayacak gibi kesin açıklamalar yapılmaktadır.

Okuyucularımız ve halkımız, gazetemizi ve şahsımı cep telefonu ile arayarak bazı basın organlarında yazılı kesin adayların doğru olup olmadığını sürekli sormalarından dolayı, gazetemiz olarak bu konuyu kamuoyuna açıklamak zorunda kaldık.

Akparti ilçe ile belde belediye başkan adayı olarak bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin kesinlikle doğruluk payı yoktur. Akparti il,ilçe başkanlarının yanı sıra milletvekilleri ile Akparti nin genel merkezi bile kimin ilçe ve belde belediye başkan adayı olacağını kesinlikle bilmediklerini rahatlıkla söyleyebilirim.

Bu nedenle Akparti ilçe ve belde belediye başkan adaylarının isimleri 15 Aralık 2018 tarihine doğru kesinlik kazanacağını ve basın yolu ile o tarihte kamuoyuna duyurulacağını bildiririz.

Önümüzdeki haftalarda Kocaeli-Karamürsel, Kaytazdere-Altınova-Subaşı ve Tavşanlı Beldelerine hitaben yazılı gazetemiz iki ayrı baskı yapacaktır.

Gazetemiz, Altınova geneli olarak ayrı baskı ile Altınova bölge haberleri ile Altınova Siyasetçilerin çalışmaları ve ilanları Altınova baskımızda yer alacaktır.

Sevgi ve Saygılarımla,

Karamürsel Merkezi Kocaeli ve Yalova Bölgesi Aktif Haber Gazetesi

İmtiyaz Sahibi –Genel Yayın Yönetmeni

Ahmet Öz

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı