E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Bu kavşak tehlike saçıyor!

Karamürsel’in Kapalı Spor Salonu altında bulunan döner kavşakta her an can kaybı yaşanabilir.

Gazetemize gelen e postalar ve  ihbarlar üzerine geçtiğimiz günlerde ilgili kavşağa giderek incelemelerde bulundum.

İhbarların doğru olduğunu bizzat gördüm.

Plaj yolundan karayolunun Karamürsel istikametine dönecek araçlar, önce kırmızı ışıkta duruyor. Yeşil ışık yanınca karayoluna çıkıyor. Bir metre hareket ediyor. Araçların önüne bir daha kırmızı ışık çıkıyor.

Kimi sürücüler 2 metre arasında iki ışıkta durur iken, kimi sürücüler karayolundaki ikinci kırmızı ışıkta durmayarak Karamürsel istikametine seyretmeyi tercih ediyorlar.

Bu aceleci sürücüler, yaya ya yanan yeşil ışığı da ihlal ederek karayolunda seyir etmesi sonucu yayalar tehlikeli anlar yaşıyorlar.

Ölümle burun buruna geliyorlar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ( UKOME ) bu soruna acil bir çözüm bulamaması durumda bu kavşakta ölümlü ve yaralamalı çok kazaların olmaması mümkün değil.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı acilen Karamürsel Kapalı Spor Salonu altındaki döner kavşağı el atması gerekir. Plaj yolu yani talii yoldan Karayoluna girerek Karamürsel istikametine seyredecek araçlara ait iki trafik ışığının ya birisini iptal edecek ya da  başka bir alternatif çözüm bulması gerekir.

30 Haziranda Körfez Geçişi Trafiğe Açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan başta olmak üzere birçok bürokratında katılacağı resmi törenle Körfez Geçişi olan Osman Gazi Köprüsü trafiğe açılacak

Açılış töreninde Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu’da  Osman Gazi Köprüsü üzerinde rekor hız denemesi yapacak.

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü, 30 Haziran'daki açılış törenine hazırlanıyor. Projenin en büyük ayağını oluşturan köprü sayesinde İzmit Körfezi 4 dakikada geçilebilecek.

 

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dâhil), 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometre uzunluğunda olacak. İzmit Körfezi'nde otomobille mevcut yol kullanılarak 2 saate yakın süren güzergâh, köprü sayesinde 4 dakikada geçilebilecek.

 

Osman Gazi Köprüsünün trafiğe açılması ile birlikte Karamürsel ile Altınova ilçeleri İstanbul’a çok yakınlaşmış olacak.

Karamürsel ile Altınova esnafı köprü sayesinde İstanbul’dan günü birlik olmak üzere ziyaretçi gelmesini bekliyorlar. Umutla bekledikleri bu ziyaretçiler sayesinde ekonominin canlanmasını temenni ediyorlar.

İnşallah ümitler, suya düşmez.

 

Haftaya görüşmek üzere

Şimdilik hoşça kalın..

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı