E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Karamürsel Halkı “ Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan‘ı onurlu bir şekilde acilen görevinden istifa etmeye davet ediyoruz”

Gazeteci Ahmet Öz ün kaleminden Karamürsel halkının görüşleri..

Karamürsel de 6 yıldan beri gecesini ve gündüzüne vererek Karamürsel Devlet Hastanesini lüks otel gibi hizmet seviyesine getiren Başhekim Uzm. Dr. Erkan Çelik in istifası ilçe halkı ve hastane çalışanları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanıyor.

Karamürsel Devlet Hastanesine büyük hizmetleri olan halkın takdirini kazanan ve görevinde başarılara imza atan Başhekim Uzm.Dr.Erkan Çelik i harcayanın Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan olduğu hastane çalışanları tarafından söylenilmektedir.

Karamürsel Devlet Hastanesine ek bina yapılarak 80 yataklı bir hastane haline gelmesi ve yakın zamanda hastaneye çok sayıda uzman doktor atanması yapılacaktı ki,

Başhekim Uzm.Dr.Erkan Çelik in Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr.Yüksel Pehlevan a istifa dilekçesini  sunması  hayretler içinde karşılandı.

Önümüzdeki aylarda emeği olan yeni hastane ek binasının açılışını bile görmeden istifa eden Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr Erkan Çelik in başarılarını kıskanan Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Yüksel Pehlevan hastane kadrosundaki doktorları bile başka hastanelerde görevlendirdiği,

 Başhekim tarafından istenilen doktor ve ihtiyaç malzemelerinin  tedarikini bile yapmayan Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Yüksel Pehlevan tarafından  çok başarılı ve halkın takdirini kazanan  Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erkan Çelik in istifa etmesi,

 Âdete zorlanması şeklinde Karamürsel halkı ve hastane çalışanları tarafından algılanmıştır.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr.Yüksel Pehlevan başarılı bir il sağlık müdürü olmadığı gibi  Karamürsel halkı ve hastane çalışanlarının gönlünü fetheden Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erkan Çelik in başarılarını kıskandığı ve bu yüzden başhekimin isteklerini yerine getirmediği düşünülmektedir.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan a başhekimin istifa dilekçesinin hemen Sağlık Bakanlığına iletme denmesine rağmen apar topar ışın hızıyla Sağlık Bakanlığına iletmesi, kıskançlık hırsına yenik düştüğünün bir sembolü olsa gerek.

Son derece başarısız olan ve görevini layığı ile yapamayan Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Yüksel Pehlevan a diyoruz ki, biraz onurunuz varsa, hemen sağlık bakanlığına istifa dilekçenizi gönderin.

Göndermezseniz, bizde sizin hakkınızda gerekeni yapmaya hazırız.

 

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı