



Değirmendere Fındık Festivali'nde Hande Yener coşkusu yaşanacak
Bu haber 452 defa okunmuştur.
GÖZE ÇARPANLAR
|
Bu yıl 26.sı gerçekleştirilen Değirmendere Fındık ve Kültür Sanat Festivalinde her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye’nin Ünlü sanatçılarından Hande Yener Konseri ile Festival renklenecek, Gölcüklüler Müziğe doyacak.
Konu hakkında bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak Değirmendere Fındık ve Kültür Sanat Festivali kapsamında tertip ettiğimiz
etkinlikler tüm hızıyla devam etmektedir. Bir biri ardına tertip edilen etkinliklerde Gölcük halkı güzel ve hareketli bir yaz sezonu geçirmeye devam ediyor. Bu coşkunun devamlılığı içinde Değirmendere Çınarlık meydanında 24 Temmuz 2010 Cumartesi günü Saat: 22.30’da düzenlediğimiz Hande Yener Konserimize Tüm Gölcük Halkımız davetlidir dedi.
Bu haber 452 defa okunmuştur.
|
|
|
|



































