Gazetemizin Spor Müdürü İbrahim İnce nin bu haftaki konuğu sosyal projelerin aranılan ismi Şeniz İşsever Ulusoy oldu.

Gazetemizin Spor Müdürü İbrahim İnce” bundan sonra köşemizde Türk sporuna hizmet etmiş önemli değerleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

İlk olarak Türk sporuna voleybol ile başlamış şu anda da spor organizatörü olarak hizmet vermeye devam eden Şeniz İşsever Ulusoy ile başlıyoruz.

Şeniz Hanım, öncelikle sizi biraz tanıyalım ve Tv 8.5 de Tekno haller programı koordinatörü İzmir’li bir voleybolcu iken futbola merakınız nasıl başladı? Bunu anlatır mısınız?

14 yıl profesyonel voleybol oynadım ve bu sürede atletizme devam ettim. Ama aklımda hep futbol vardı. Fanatik Beşiktaşlı bir baba ve fanatik Fenerbahçeli bir annenin çocuğu olarak doğduğum için hep futbol ile büyüdüm. Televizyon da, tribünlerde maçı çok ilgi ile izleyip yaşım küçük olmasına rağmen pek çok futbolcuyu, teknik direktörü ezbere bilirdim.

İstanbul’a geliş ve futbolcularla ilk bir araya gelmeniz nasıl oldu?

Şu an Gemi Makina Mühendisi olan oğlumun eğitimi için geldiğimiz İstanbul’da TV 8,5 da Tekno Haller adlı bir programın koordinatörlüğünü yaptım. Eski Galatasaraylı futbolcumuz Evren Turhan’ın da yer aldığı bu program da Play-Station bölümünde milli futbolcularımız kıyasıya mücadele verdiler. Birçok ünlü futbolcu ile bu programda birlikte çalışırken aklımda hep bu isimlerle bir yurt dışı futbol organizasyonu yapmak vardı. İşte tam bu sırada, yakın zamanda kaybettiğimiz eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Kayıhan hocamız devreye girdi.

Ümit Kayıhan’ın size önerisi neydi?

Almanya da 1998’den bu yana devam eden köklü bir futbol turnuvası olan Tarkacup da sen mutlaka olmalısın dedi. Hemen turnuva ile ilgili araştırma yaptım. Gerçekten tam istediğim hayal ettiğim bir çalışmaydı. Almanya ekibiyle çok kısa sürede tanıştım. Başta Sami Tombul olmak üzere çok derece disiplinli, çalışkan, özverili insanlardan oluşan bu ekiple kısa sürede TARKACUP Türkiye Menajeri olarak çalışmalarıma başladım.

Tarkacup 2020 yılına özel turnuvaya kimlerle katıldınız?

2020 ye özel bu turnuva için TPFD Başkanı çok değer verdiğim eski milli futbolcumuz Hakan ÜNSAL ile bir yıl sistemli, özverili bir şekilde çalıştım. Bir yılın sonunda ortak kararımızla belirlediğimiz; Tuncay Şanlı, Ümit Karan, Emre Aşık, Ahmet Dursun, Hasan Kabze, Hami Mandıralı, Yıldıray Baştürk, Ali Güneş ve Serdar Kulbilge’den oluşan ekiple 16 Şubat 2020 de Göppingen Arena da on sosyal projeye destek veren bir turnuva gerçekleştirdik.

 Şeniz Hanim, Yapmış olduğunuz futbol organizasyonlarında size destek veren hangi isimleri sayabilirsiniz?

En büyük desteği TPFD Başkanımız sevgili Hakan Ünsal’dan aldım. Yine çok sevdiğim çok değer verdiğim hep yanımda olan başarılı spor spikeri Ertem Şener, hakem Erman Toroğlu, Rüştü Reçber, Güvenç Kurtar beni hep destekleyen yanımda olan isimlerdir.

Engelsizsiniz Futbol karşılaşmasından kısaca bahsedebilir misiniz?

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın koordinatörü olarak vakıf başkanım Atilla Kaplakarslan ile birlikte 2017 den bu yana her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde,Eski Milli Futbolcular,Ünlü Sanatçılar ve Ampute Takım dan oluşan bir karma ile futbol organizasyonu düzenliyoruz.

Bu maçın koordinatörlüğünü yapıyorum.

Anlamlı bir farkındalık projesi gerçekleştiriyoruz.Bu proje de yine TPFD başkanı Hakan Ünsal olmak üzere,hakemimiz Erman Toroğlu,Rüştü Reçber,Semih Şentürk,Tuncay Şanlı,Tanju Çolak,Emre Aşık,Ahmet Dursun,Tümer Metin,Mehmet Yılmaz,Ergün Penbe,Ceyhun Eriş,Papen Mustafa,Levent Kartop,Mert Korkmaz,Fevzi Elmas,Faruk Atalay çalıştığım isimler arasındadır.Bu sosyal proje de TRT Spor dan yine çok başarılı ve değerli iki spor spikerimiz Alp Pehlivan ile Hünkar Mutlu bizden desteğini esirgemedi.Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Futbol dışında başka hangi spor organizasyonlarında koordinatörlük yaptınız?

2019 Taç spor Yaz Okulu açılışında event koordinatörlüğü yaptım. Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken, Tuğçe Melis Demir ve Burçak Demir ile keyifli bir lansman gerçekleştirdik. Hemen arkasından yine aynı Survıvor yarışmacıları ile İstanbul Binicilik Kulübü’nün bir lansmanında koordinatörlük yaptım başarılı bir organizasyona imza attık.

İbrahim İnce “ Röportajımıza katılan Şeniz İşsever Ulusoy a çalışmalarında başarıların devamını dilerim”





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı