Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz bu seferde Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirdi.

Karamürsel de faaliyette bulunan Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneğine kayıtlı olan dar gelirli ailelerin çocuklarına bayram öncesi kıyafet ve ayakkabı alan ve çocukları sevindiren her zaman başarılı çalışmaları ile kamuoyunun takdirini toplayan Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz e ilçe halkı teşekkür mesajlarını gazetemiz aracılığı ile iletmemizi istediler.

 ASKIDA EKMEK

Karamürsel Turizm Derneği son zamanlarda yapmış olduğu faaliyetlerle taraflı tarafsız tüm kamuoyunun takdirini topladı. Askıda ekmek kampanyasına öncülük eden  ve daha sonra çığ gibi büyüyen kampanya ya destek geldi. Her mahallede bir temsilcisi bulunan dernek adeta tüm haneleri tek tek tespit ederek yardımlarını ulaştırdı.
ASKIDA FATURA
Askıda Fatura kampanyasında ilçede faturasını ödeyemeyen aileler, derneğin belirlediği yetkili kişilere faturalarını ulaştırıyor. Dernek yardımda bulunmak isteyen hayırsever ilçe sakinlerine faturayı veriyor ve fatura borcu ödeniyor. Arada para alışverişinin olmaması derneğin ne kadar duyarlı ve şeffaf çalıştığını da fazlasıyla gösteriyor. Askıda Fatura kampanyasına Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da kendi bütçesinden 100 fatura ile destek oldu. 40 bin TL bedelinde fatura dernek tarafından ödenmiş oldu.
500 KG ET DAĞITILDI
Karamürsel Turizm Derneği’nin faaliyetleri arasında kasaplarla ortaklaşa yapılan bir çalışma daha oldu. Dernek ilçede faaliyet gösteren kasaplarla bir araya gelerek yardıma ihtiyacı olan ailelere 500 kilo et yardımında bulundu. Taraflı tarafsız her kesimin güvenini kazanan dernek yönetimi ve üyeleri bu yelpazenin büyümesinde önemli rol oynadı. Et yardımının yanı sıra 350 adet erzak paketi de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

PARA ALIŞVERİŞİ YOK
Dernek yönetimi para alış verişinde bulunmamaya özen gösteriyor. Oluşturulan Whatsapp grubunda ihtiyaç sahibi ailelerin banka hesap numaraları paylaşılıyor ve hayırseverler direk olarak şahısların hesabına ödeme yapıyor. Dernek eşinden ayrılan ve iki çocuğu olan bir kadın ile, özürlü eşinden ayrı ve geliri olmayan iki aileye toplamda 30 bin TLye yakın bir yardımda bulunarak bu anlamda da örnek olmayı başardı.
BELEDİYE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR
Derneğin faaliyetlerinde ve ihtiyaç sahibi aileler ile bireylere ulaşılmasında Karamürsel Belediyesi büyük faktör olarak dikkat çekiyor. Belediye ile organize bir şekilde çalışmalarına devam eden dernek, belediyenin desteklerinden dolayı da oldukça memnun durumda. Öte yandan dernek tüm siyasi partilerden yardım ve destek alarak sıra gelmişin dışında bir iş başardı. Karamürsel Turizm Derneği bu alanda Türkiye’deki ilk derneklerden biri olarak ilklere imza attı.

Darısı diğer derneklerin başına…

 

           



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı