UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti, TÜRFAD Türkiye Futbol Adamları Derneği Yalova Şubesine ziyarette bulundu.

TÜRFAD Türkiye Futbol Adamları Derneği Yalova Şubesi Başkanı İbrahim İnce, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, UGC üyelerinden Atilla Özkan ve Halil Söğütoğlu nu karşıladı.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını belirten TÜRFAD Türkiye Futbol Adamları Derneği Yalova Şubesi Başkanı İbrahim İnce, Covid 19 tedbirleri gereği spor kulüplerinin seyircisiz oynayacağı futbol maçları hakkında bilgi verdi.

Sosyal mesafenin korunduğu ziyarette konuşma yapan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “ UGC, Türkiye de yerel ve ulusal basını tek çatı altında toplayacaktır.

UGC, Avrupa Birliği ile ortak çalışmalar yapacaktır. Türk Gazetecileri ile Yabancı Gazetecileri bir araya getirerek mesleki alanda bilgi alışverişi yapmalarını sağlayacağız. Türk Gazetecilerini yurt dışındaki proje çalışmalarımıza götüreceğiz. Yabancı Gazeteciler de proje çalışmalarında Türkiye ye geleceklerdir. Seyahat masraflarımız Avrupa Birliği tarafından karşılanacaktır.

Kongre den sonra Türkiye nin 81 ili başta olmak üzere Yurt dışında da UGC nin teşkilatları ve şubeleri açılacaktır. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Türk Basınını Dünyada temsil edecektir. Faaliyet alanımız dünyanın her yeridir” dedi.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, ev sahipliğinden dolayı TÜRFAD Türkiye Futbol Adamları Derneği Yalova Şubesi Başkanı İbrahim İnce ve yönetimine teşekkür etti.

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı