Yalova Valisi Muammer Erol, Koronavirüs (Kovid-19) Tedbirleri hakkında basın açıklamasında bulundu. Vali Erol, sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında; piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş vb. faaliyetleri yasaklanmıştır.

“Dünya Sağlık Örgütünce çok tehlikeli pandemi olarak ilan edilen Koronavirüs (covid-19) salgının yayılarak vatandaşlarımızın hayatını tehdit etmesinin engellenmenin en temel yolu vatandaşlarımızın evlerinde sosyal izolasyona geçmeleridir. Bunu sağlamak amacıyla bakanlıklarımız ve valiliğimiz tarafından birçok tedbir alınmakta ve uyulması gereken kurallar belirlenerek vatandaşlarımızla paylaşılmaktadır.

Bu bağlamda 28.03.2020 tarih ve 09 nolu İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis kararı gereği; Koronavirüs (covid-19) salgını ile mücadele sonuçlanıncaya kadar ilimiz ve İlçelerinde vatandaşlarımızın sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında; piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş vb. faaliyetleri yapmalarının yasaklanmasına karar verilmiştir.

Koronavirüs (covid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla konunun hassasiyeti de göz önüne alınarak bu tedbirlerin il/ilçe belediyeleri ile işbirliği içinde ilgi kanun hükümleri çerçevesinde gerekli tedbirlerin ivedilikle alınması ve kolluk birimleri tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi gerekmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı