Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında 1 Nisan tarihi itibariyle tüm toplu taşıma araçlarında paralı binişi kaldırıyor.

Korona virüs salgınına karşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarına yönelik yeni bir karar aldı. Salgının parada bulaşmasının önüne geçmek için 1 Nisan tarihi itibariyle tüm toplu taşıma araçlarında paralı biniş kalkıyor.

Vatandaşlar tarafından kullanılan toplu taşıma araçlarının bir kısmında para kullanılıyordu. Salgın kapsamında korona virüsün hapşırma, öksürme gibi yollarla önce ellere daha sonra da para gibi nesnelerle kişilerden kişilere bulaşma olasılığı göz önüne alınarak top taşıma araçlarında paralı binişleri tamamen kaldırıyor. Kocaelili vatandaşlar toplu taşıma araçlarına binişlerinde Kocaeli Kart kullanacak.

1593 sayılı Umumi Hıfzısıhha Kanunu doğrultusunda alınan karar 1 Nisan Çarşamba Günü‘nden itibaren uygulanmaya alınacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına Kocaeli Kartlarını temin etmesi gerektiğini bildiren belediye ekipleri, bölgedeki taşımacıları yeni karar konusunda bilgilendirdi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı