Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Kocaeli nde faaliyet gösteren Kocaeli Gazetesi, TV 41 ile Kocaeli Life Dergisini ziyaret etti.

Kocaeli Gazetesi Genel Müdürü Erkan Ünal, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mesut Akbulut, Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu ve Haber Servisi ile Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz bir araya geldi.

TV 41 den Hakan Süer, Kocaeli Life Dergisi İmtiyaz Sahibi Serpil Çolak ve ekibini ziyaret eden Uluslar arası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, cemiyet çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz” Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak Türkiye genelinde yerel, ulusal basın, yazılı basın, internet gazeteleri, dergi, radyo ve televizyon kuruluşlarında çalışan tüm basın çalışanlarını UGC çatısı altında toplayacağız.

 

Önce Sağlık

 Gazetecilerin güzel çalışmaları ve başarılı performansları için sağlıklı olması gerektiği düşüncesi ile yola çıkarak gazetecilerin, aileleri ve çocuklarının menfaatleri gereği büyük özel hastaneler, 81 ilde faaliyet gösteren yerel özel hastanelerde muayene ve tedavilerinde kolaylık sağlamak amacı ile indirimli muayene olabilmeleri yönünde Cemiyetimiz olarak kurumsal anlaşmalar yapıyoruz.

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak, Gazetecilerimizin ailesi ve çocuklarının sağlığını önemsiyoruz.

Türk Gazetecileri şunu iyi bilsinler ki, bizler Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olacağız ve olmaya da devam edeceğiz.

 

Gazeteciler, Aileleri ve Çocukları ile Tatil Yapmalı

Her zaman düşük gelirle yaşam mücadelesi veren basın emekçileri aileleri ile tatil yapma imkânı bulamıyorlar.

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak, basın emekçilerinin bütçelerine uygun, aileleri ve çocukları ile birkaç günlük olsa bile tatil yapmaları ve dinlenerek yorgunluklarını atmaları için Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgelerinde faaliyet gösteren 3-4-5 yıldızlı otellerle kurumsal anlaşmalar yapıyoruz.

Kurumsal anlaşmalarda yaz mevsimi indirimi ile kış mevsiminde çok fazla indirim alarak, yazın bütçesi elvermeyen gazetecilerimizin en azından kış mevsiminde aileleri ve çocukları ile rahatça tatil yapmalarını sağlıyoruz.

İleri ki zamanlarda kış sporlarının olduğu kayak merkezleri ile kurumsal anlaşmalar yapacağız.

 

81 ilde UGC nin Şubeleri Açılacak

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak, Türkiye nin her yerinde ve dünya nın her yerinde şube açma yetkimiz bulunmaktadır.

Siyaset Partilerin çalışma sistemi UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinde de mevcuttur.

Cemiyetimiz 81 ilde şubeler açacak. Şubeler kendi yönetimini oluşturacak.

Yönetim de 5 asil +5 yedek

Denetim kurulunda 3 asil+3 yedek üye oluşturacak.

Cemiyetimizin genel merkezine üyelik başvuru formları, şube açma talepleri ile şube yönetimi asil ve yedek üye listelerini gönderecekler.

28 Mart 2020 Cumartesi günü Kocaeli Fuarı Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğünde saat 13.00 de gerçekleştireceğimiz genel merkezimizin 1.kongresinin ardından Şube atamalarını gerçekleştireceğiz.  

Şubeler açılacak ve 3 yılda bir Mart ayı içerisinde kongrelerini gerçekleştireceklerdir.  Ve yaptıkları kongrelerde il delege üyelerini belirleyeceklerdir.

 İl delegeleri 3 yılda bir Mayıs ayında gerçekleştireceğimiz Genel Merkez Kongresinde oy kullanacaklardır.

 

Şube olan illerde lokaller açılacak

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin şubesi açılan illerde gazetecilerin birlik, beraberlik ve dayanışmalarını sağlamak amacı ile lokaller v.b tesisler açılacak.

Cemiyet üyelerimiz, illerdeki sosyal tesislerde ucuz çay vb. içecekler içmeleri, yiyecekler yemeleri hoş sohbet etme imkânlarını sağlayacağız.

UGC-Yabancı Gazeteciler ile Ortak Çalışmalar Yapacak

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak, Milli Eğitim Bakanlığının Avrupa da ki eğitim sistemini inceleyen Erasmus Projesine benzer, Mesleki projelerimiz vardır.

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak, Avrupa Birliğinde yer alan gazeteciler ve basın kuruluşları ile ortak projeler doğrultusunda yurt dışına gideceğiz ve Türkiye de de yabancı gazetecileri ağırlayacağız. Bu proje çalışmalarımızdaki masraflar Avrupa Birliği fonu tarafından karşılanacaktır.

Yabancı gazetecilerin çalışma imkânlarını yerinde inceleyeceğiz. Onların kullandıkları fotoğraf makinaları, kamera vb. aletleri, Türkiye deki gazetecilere en hızlı erişimine katkıda bulunacağız.

Yabancı gazeteciler ile Türk gazetecilerin kaynaşmalarını sağlayacağız ve Türk Basının güçlenmesi yönünde var gücümüz ile çalışacağız.

UGC Ailesi olarak Gazetecileri Önemsiyoruz

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak, Türkiye de emek veren bütün basın mensuplarını, aileleri ve çocukları ile önemsiyoruz. Basın emekçilerine en güzel imkânları verebilmek amacı ile var gücümüzle çalışıyoruz.

Basın emekçilerimizin ekonomilerine destek olacağız

Gazetecilerimizin aileleri ve çocuklarının günlük sosyal yaşantılarında mobilya, beyaz eşya, elektrikli ve elektronik eşya, hazır giyim, ayakkabı, v.b.  ürünleri Türkiye genelinde satan büyük şirketlerin genel merkezlerinde yapacağımız kurumsal çalışmalar sonucu ceplerinden az para ödeyerek ekonomilerine katkıda bulunma yönünde proje çalışmalarımızı başlatıyoruz” dedi.

Kocaeli Gazetesi Genel Müdürü Erkan Ünal, TV 41 den Hakan Süer ile Kocaeli Life Dergisinin İmtiyaz Sahibi Serpil Çolak “ Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine başarılar dileriz” temennilerinde bulundular.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı