UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yalova Valisi Muammer Erol a ziyarette bulundu.

Yalova Valisi Muammer Erol, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Yönetim Kurulundan  Hüseyin Soner Gülezer,Enes Azmak,Ahmet Uzun ile Zeki Yıldızoğlu nu makamında kabul etti.

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Yönetim Kurulu Üyelerini tek tek tanıtarak Yalova Valisi Muammer Erol a, cemiyetin yurt içinde ve yurt dışında faaliyet göstereceğini, yurt içinde ve yurt dışında şubeler açacaklarını, Avrupa Birliği Projeleri kapsamında yurt dışındaki yabancı gazeteciler ile ortak çalışmalar yapılacağını, gazetecilere kurumsal anlaşmalar ile avantajlar sağlayacaklarını, gazeteci çocuklarına burs vereceklerini, yurt dışında Türkiye nin turizm elçisi olacaklarını anlattı.

Yalova Valisi Muammer Erol, Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin gazetecilere hayırlı ve uğurlu olması temennileri ile Genel Başkan Ahmet Öz ile Yönetim Kuruluna başarılar dileklerinde bulundu.

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Adına Genel Başkanı Ahmet Öz de, Yalova Valimiz Muammer Erol a kabullerinden dolayı teşekkür etti.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı