CHP Yalova Altınova İlçe Örgütünün 11.Olağan Kongresi 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 13.00 de Kaytazdere Kültür Merkezinde yapılacak.

Olası tek liste ile gidilecek kongrede mevcut başkan Cemalettin Kılıç yaptığı basın açıklaması ile tekrar aday olduğunu açıkladı.

Cemalettin Kılıç ın basın açıklaması

“ 03.12.2017 tarihinde arkadaşlarım ile beraber göreve geldik. Görev süremiz boyunca yaptığımız görevlendirmelerle gerek genel, gerekse yerel seçimlerde adaylarımıza destek verdik. Bu süreçte il yönetimi ile uyumlu ve verimli çalışmalar sergiledik.

2 yıllık görevim boyunca destek veren Yönetim Kurulu Üyelerime, Belediye Başkanların Turan Canbay ve Ali Kangal a, Altınova-Subaşı-Kaytazdere Belediye Meclis Üyelerime, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tunalı ya, İl Yönetimimize, Milletvekilimiz Sn.Özcan Özel e,Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Salim Ay a ve tüm partililerime gönülden teşekkür ediyorum.

21.12.2019 tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Altınova 11.Olağan ilçe kongremizde yeni dönem için adaylığımı açıklıyorum. İlk günkü enerji ve azmimle çalışmaya devam edip, yerel seçimlerde sağladığımız başarıyı, genel seçimlerde de yakalamak için mücadele etmeye devam edeceğime söz veriyorum.

Cemalettin Kılıç –Cumhuriyet Halk Partisi Altınova 10.Dönem İlçe Başkanı”

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı