2008 yılında Karamürsel’de öldürülen Bülent Erdem(30) cinayeti aydınlatıldı.

Bir süre önce göreve başlayan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun talimatı ile geçmişe dönük faili meçhul dosyalar tozlu raflardan indirildi. Türkiye’de gündem olan ve çözdükleri faili meçhul cinayetlerle adından sıkça söz ettiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yine bir dosyanın daha aydınlatılmasında başarılı bir çalışmanın altına imza atmış oldu.

 Kocaeli Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri 2008 yılında Karamürsel Tepeköy mevkiinde yol kenarında bulunan ve Bülent Erdem’e ait olduğu tespit edilen cinayetle ilgili harekete geçti. Dosya hakkında yeniden çalışma başlatan ekipler Bülent Erdem'in ailesiyle irtibata geçti. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Bülent Erdem'in olaydan önce bir oto kiralama firmasından araç kiraladığı ve kiraladığı araçla kaza yaptığı, daha sonra ise araç kiralama firmasına borcundan dolayı ailesinden para isterken babasıyla tartıştığı belirlendi.

 BALIKESİR’DE OPERASYON

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğince yol kenarında cesedi bulunan Bülent Erdem’in babasının şüpheli olabileceği değerlendirilerek, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun başından sonuna kadar takip ettiği teknik ve fiziki çalışmalar sonucu Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde operasyon düzenlendi. Şüpheli baba N.E. yakalanarak gözaltına alındıktan sonra Kocaeli’ye getirildi.

BABASI OĞLUNU ÖLDÜRMÜŞ

Şüphelinin alınan ifadesinde olay günü oğlu ile Balıkesir'den Kocaeli’ye kendisine ait araçla geldiklerini, yolculuk süresince aralarında oğlunun borçları yüzünden tartışma yaşadıklarını, Gölcük'e geldiklerinde oğlunun belinden tabanca çıkararak, yaşanan boğuşma sonucu tabancayı oğlundan aldığı ve tabancanın elinde bulunduğu sırada 2-3 el ateş alması sonucu oğlunu öldürdüğünü itiraf etti. Şüpheli N.E. emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Karamürsel Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı