Gazetemize açıklamada bulunan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “ bazı kesimler bugüne kadar yapamadıkları ve beceremedikleri toplu konut projemizi Kaytazdere Beldesine kazandırmamızı gururlarına yediremiyorlar. Kıskanıyorlar ve kıskançlıklarından çatlayarak bizleri şikayet ediyorlar. Siyaset hizmet etme aracıdır. Doğru hizmet alkışlanmalıdır. Güzel hizmetlerin siyaseti olmaz. Bütün güzel hizmetler Kaytazdere Belde Halkı içindir ” dedi.

“KAYTAZDERE BELEDİYESİ NDEN KAMUOYUNA DUYURU”

“Kaytazdere Beldemizin çehresini değiştirecek ve ‘RANTIN İLK KEZ HALKA DÖNDÜĞÜ’ projemizin tanıtım toplantısını kalabalık bir basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirmiştik.

Bu toplantımızda halkımıza söz verdiğimiz gibi ekonomik ve kaliteli konutların yapımı için de yetkili firma ile sözleşmemizi yaparak, kamuoyuna duyurmuştuk.

Yetkili firma ile yapmış olduğumuz sözleşmenin şartlarına göre;

• KONUT TESLİM SÜRESİ 20 AYDIR.

• KONUT FİYATLARI KATLARA GÖRE FARKLILIK GÖSTERMEKTE OLUP BELEDİYEMİZ BÜNYESİNDE KAT VE DAİRE SEÇİMLERİ YAPILACAK OLUP SÜREÇ BELEDİYE KONTROLÜNDE YAPILMAKTADIR.

• HER KONUT İÇİN BAŞVURU BEDELİ 20.000 TL DİR. ÖDEMELER BELEDİYEYE AİT BANKA HESAP NUMARALARINA YAPILACAKTIR.(YAPILAN ÖDEMELER İNŞAAT BİTİMİNE KADAR BELEDİYEMİZ KONTROLÜNDEDİR)

• KONUT BEDELİNE İLİŞKİN KALAN ÖDEME TAPU DEVRİNE İSTİNADEN YAPILACAKTIR.( ÖNCESİNDE HERHANGİ BİR ÖDEME YAPILMAYACAKTIR.)

• İNŞAAT BİTİMİNE KADAR GEÇEN BÜTÜN SÜREÇ BELEDİYE KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞECEKTİR.

• PEŞİN ÖDEMELERDE % 3 İNDİRİM YAPILACAKTIR. (İNŞAAT BİTİMİNE KADAR ÖDEME BELEDİYEMİZ KONTROLÜNDEDİR)

• GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA ÖDEMELERDE % 3 İNDİRİM YAPILACAKTIR.

• İLİMİZ SINIRLARINDA RİSKLİ GÖRÜNEN YAPI HAK SAHİPLERİNE ÖNCELİK TANINACAKTIR.

Görüldüğü üzere yapılan sözleşme, çok şeffaf ve hiçbir spekülasyona yer vermeden, tüm süreç ve ödemelerin belediyemiz kontrolünde olduğunu gösterdiği aşikârdır.

Buna rağmen, konu ile ilgili hiç alaka ve bilgisi olmayan herhangi bilgi talebinde bulunulmadan, araştırılmadan ülkemize maal olmuş kurum ve şahısların gerçekten uzak beyan ve söylemlerde bulunmasını üzülerek görmekteyiz.


Tarafımızca Projeye ait görseller paylaşılıp yayınlandığı herkesin bildiği, bilebileceği gibi, Projemizle ilgisi olmayan görsellerin paylaşımı, projenin sanki denizin içindeymiş gibi gösterilmesi komik, komik olduğu kadar da her şeyin en iyisine layık olan halkımızın bu imkânını yalan ve tutarsız söylem ve inşaat projemizle ilgisi olmayan, nasıl bağ kurduklarını anlayamadığımız belgelerle ne yapılmak istendiğini, Bölgemize ve bu açıklamalara ortak olan kurum ve kuruluşlara yapılacak en büyük kötülüktür.

Projemizle ilgili diğer mesnetsiz iddiaları, Çevre ve Şehircilik il müdürlüğümüz ile koordineli şekilde araştırma ve çalışmalarımız devam etmektedir. Buna karşın neden alelacele açıklama yapıldığı da anlaşılamamıştır.

Ülkemiz kanun ve yönetmeliklerine uygun olmayan iş ve işlemlerin yapılamayacağını, ülkemize, kamuya 0(sıfır) maliyet ile depreme dayanıklı yapılar kazandırmak amacıyla,
Tüm sürecin belediyemiz kontrol ve ukdesinde olan , daireler teslim alındıktan sonra ödemesi yapılacak bir projede, halkımızın mağdur edileceği gibi mesnetsiz iddiaları şaşkınla karşılıyoruz.

Halkımıza hizmet etmeye yönelik yaptığımız projeleri engellemeye çalışan kurum ve kuruluşları siz sayın halkımızın bilgisine sunarken, yargı yolu ile de hakkımızı arayacağımızı belirtmek isteriz.
Tüm bu yapılan haksız ithamlara rağmen Kaytazderemizin çehresini değiştirmeye, bir rant oluşacaksa bunu gerçek sahipleri halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz”.

Sayın halkımızın bilgisine saygı ile duyurulur

Ali KANGAL
Kaytazdere Belediye Başkanı

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı