İzmit Belediyesi’nde mesai için kart basmadığı ve mesai saatleri içerisinde başka işler yaptığı tespit edilen belediye çalışanı, Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe disipline sevk edildi.

İzmit Belediyesi’nde 10 yıldır çalışan İbrahim Efe aynı zamanda Tavşantepe Muhtarı olarak görev yapıyor. Hem muhtarlıktan hem de ruhsat ve denetim müdürlüğünde çalıştığı belediyeden maaş aldığı için sıkça eleştirilen Efe’nin işe gitmediği, buna rağmen eksiksiz ödeme aldığı iddia ediliyordu. O iddiaları araştıran İzmit Belediyesi, önceki gün sürpriz bir karar alarak İbrahim Efe’yi disipline sevk etti. Yıllardır işe giriş ve çıkışlarda kart basmadığı tespit edilen İbrahim Efe’nin savunması istendi ancak muhtar savunma yapmayı reddetti.

 İşveren İzmit Belediyesi’nin talebi üzerine disiplin kurulu toplandı. İki işveren, iki sendika temsilcinin görevli olduğu disiplin kurulundan karar çıkmadı. İşveren temsilcileri İbrahim Efe’nin iş akdinin haklı sebeple feshedilmesini istedi. Hizmet-İş Sendikası temsilcileri ise İbrahim Efe’nin işten atılmasını gerektirecek bir durum olmadığını belirtti. Disiplin kurulunun kararını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in oyu belirleyecek. Hürriyet’in kısa süre içerisinde kararını vermesi bekleniyor



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı