Kaytazdere Belediyesi tarafından beldede 229 konutluk toplu konut projesi başlatılıyor.

Kaytazdere ye depreme dayanıklı,kaliteli ve ucuz konutlar

Kaytazdere Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “Halkın kaliteli ve ucuz konutlarda yaşamasını arzu ediyoruz. Deprem gerçeği hepimizin malumu. Bu nedenle halkımıza depreme dayanıklı ve ucuz konut yapımını başlatıyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Hayata geçireceğimiz bu projelerle Kaytazdere'miz yeni bir çehreye kavuşacaktır." dedi.

 “Bu proje rantın halka döndüğü ilk projedir”

Projeyi gelecek ay hayata geçireceklerini belirten Kangal, "Belediyemiz ile özel sektör iş birliğiyle bu konutların 20 aya yakın bir sürede bitirilerek halkımıza teslim edilmesi planlanmaktadır. 200 bin lira ile 340 bin lira arasında halkımıza ucuz konutlar arz edilecektir. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar inşa edeceğiz. Bu proje rantın halka döndüğü ilk projedir. Bu anlamda belediye meclis üyelerimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hep emlakçı mantığı güdüldü. Arazi al bekle, yapılaşma falan olmuyordu. Her geçen gün hizmet alanı genişliyor, ama Kaytazdere’de ev almak isteseniz ev yok. Kiralık ev dahi bulunamıyordu. Toplu konut projelerinin mevcut dokuyu bozmadan hayata geçirilmesi çok önemliydi. Bugün bunun ilk adımını atmaktan büyük bir gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Konutlar hakkında teknik bilgi veren Renova Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çapçı ise, “Yapımız 5 bin 695 metre kare alan üzerine oturuyor. Biz burada daha çok verimi ön plana çıkartmaya çalıştık. Daha verimli kullandığımız için de daha verimli daireler üretebildik. Burada güzel yaşam alanı oluşturacağız. Bu proje içerisinde bölgenin eksiklerini tamamlayacak sosyal donatılar da yer alacak” dedi

Ardından 229 konutluk toplu konut projesinin protokolü imzalandı.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı