Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatının Ağustos Ayı İlçe Divan Toplantısı dün akşam parti binasında gerçekleşti.

İlçe Divan Toplantısına, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av.Zafer Mutlu, Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Saadet Partisi Karamürsel ilçe başkanı Mehmet Özalay ve yönetimi, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ile partili üyeler katıldı.

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay ın yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av.Zafer Mutlu

Türkiye de yeniden TBMM ni güçlendiren bir rejim sistemi acilen oluşturulmalıdır.

Yargı bağımsız olarak güçlendirilmelidir.

Üretim artırılmalı ve kalkındırmalıdır.

Amerika sürekli problem yaratıyor. Bu yüzden Türkiye nin Amerika ile bir araya gelmesi mümkün değildir.

Ülkemizi kalkındırmak için siyasi görüş ayrılığı gözetmesin herkes ile Saadet Partisi olarak beraber olacağız ve olmaya devam edeceğiz.

Kocaeli ve Türkiye de ilerleyen yıllarda Saadet Partisi iktidara gelecek parti olacaktır” dedi.

Konuşma yapan Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar “ Beldemizde 3 dönem belediye başkanlığını yapan eski başkandan çok büyük borç kalmıştır. Bu borcu belediye binamızın önüne asılan pankart ile belde halkımıza duyurduk. Bütçe çalışması yaptık. Aylık gelir ve giderlerimizi saptadıktan sonra 5 ay içerisinde zarar etmeyi bırakın belediye nin eski borçlarını ödedik ve bundan sonra da ödemeye devam edeceğiz.

Tavşanlı Belde Halkına Hesap Veriyoruz

Şeffaf Belediyecilik anlayışımızla halkımızla bütünleşiyoruz ve halkımıza belediye çalışmaları ile belediye nin gelir ve giderlerinin hesabını veriyoruz.

Şu anda Tavşanlı Beldesinde yaşayan halkımız,  belediye başkanlığında Saadet Partisine oy vermediğine bin pişman olduklarını her fırsatta dile getiriyor.

5 ayda belediye olarak zarar etmedik bir de üstelik borç ödedik

3 dönem görev yapan eski Tavşanlı Belediye başkanı, belediye gelirlerini çarçur etmiş. Bir de üstelik arsa satmış ama beldeye fazla yatırım yapmadan dünya nın borcunu bırakmıştır. 5 Ayda tasarruf yaparak o eski borçların büyük bir kısmını ödedik. Birkaç sene sonra inşallah borçsuz belediye olacağız.

Tavşanlı Belediyesinin 3 ayda bir gelir -gider bütçesini belde halkımıza sunuyoruz

Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile 3 ayda bir Tavşanlı Belediyesi nin ne kadar gelir ettiğini, kalem kalem harcamalarımızı, ne kadar eskiden kalan borcu ödediğimizi belediye binasının önüne bez afiş asarak Tavşanlı Belde halkını bilgilendiriyoruz. Belediye Meclis Toplantımızdaki tüm konuşmaları kayıt altına alıyoruz.

Türkiye nin Saadet Partisinin İktidarına İhtiyacı Vardır

Şeffaf belediyecilik anlayışımız ile halkımıza her zaman hesap veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.

Türkiye yi yöneten iktidar halka hiçbir zaman hesap vermiyor. Bu yüzden Türk halkına hesap verecek olan Saadet Partisi nin Türkiye de mutlaka iktidar olması gerekir.

Altyapı ve eğitim

Yalova Tavşanlı Beldesinde alt yapı çalışmalarımızı güçlendiriyoruz. İlerleyen yıllarda Tavşanlı Beldemize ortaokul ile fakülte kazandıracağız.

Spor

Yalova Tavşanlı Beldesinde spora belediyemiz olarak çok önem veriyoruz. Güreş takımımızı güçlendirmek için Başpehlivan Gökhan Arıcı ile anlaşma yaptık. Güreşçilerimizi yetiştiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda güreşçilerimizden güzel dereceler bekliyorum.

Futbol kulübümüzü de bal ligine çıkartmak için Tavşanlı Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Saadet Partilileri tarafından sorulan soruları cevapladı.

Kapanış konuşmasını yapan Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay “ Ağustos Ayı İlçe Divan Toplantısına katılan tüm davetlilere teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

İlçe Divan Toplantısı çay sohbeti ile devam etti.

 

 

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı