Karamürsel Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği Başkanı Nurcan Kaya ve yönetimi tarafından muharrem ayı nedeniyle dernek binası önünde aşure ikramında bulunuldu.

Programa, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya,Akparti Karamürsel ilçe yönetimi,MHP Karamürsel ilçe başkanı Çetin Öksüz,CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık,CHP Karamürsel ilçe başkanı Suat Ülkü,Yeniden Refah Partisi Karamürsel ilçe başkanı Mecit Karabulut ve yönetimi, “ KADEV” Karamürsel Kadın Çocuk Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tuba Türkmen,ilçe esnafı ve halk katıldı.

Karamürsel Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği Başkanı Nurcan Kaya ‘’Bolluğun, bereketin arttığı bu mübarek Muharrem ayında biz de dernek olarak vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunmak istedik. Umarım önümüzde gelecek olan her Muharrem ayında devamını getirmek isteriz. Ülkemizin ve İslam aleminin hicri yılbaşını ve muharrem ayını kutluyor aşure günümüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Aşure ikramına katılan vatandaşlar tarafından yapılan açıklamada; "Allah kabul etsin. Derneklerimizin bu tür faaliyetleri bizleri mutlu ediyor.” İfadeleri yer aldı. 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı