Geçen hafta kameralar karşısına çıkan Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, bir ay içerisinde enflasyonun tek haneli rakamlarına düşeceğini müjdelemesinin ardından dün ve bugün motorine yine bu gece benzine zam geldi.

Türkiye nin ekonomisi coşmuyor ama akaryakıt, doğalgaz ile elektrik fiyatlarındaki zamlar coşuyor.

Bu gece yarısından itibaren motorinde 12 kuruş, benzinde 35 kuruş zam yapılacak. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’na (EPGİS) göre, söz konusu artış bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzin ve motorin fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu. EPGİS Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, 18 Eylül 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 36 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 34 kuruş zam yapıldı. Yapılan ÖTV düzenlemesiyle, benzindeki 36 kuruşluk zammın 1 kuruşu, 34 kuruşluk motorin zammının ise 22 kuruşu ÖTV’den karşılanarak pompa fiyatlarına yansımayacak. Buna göre, benzin fiyatlarında pompaya yansıyacak zam oranı litre başına 35 kuruş, motorinde ise 12 kuruş olacak.

AKARYAKIT A ZAM DEMEK, TEPEDEN TIRNAĞA HER ŞEYE ZAM DEMEK

Emekli, memur ve çalışanların maaşlarına yüzde 4 ile 5 zam yapılırken, Ağustos ayında doğalgaz a  yapılan iki zamda yüzde 34 oldu. Halkın maaşlarına çay kaşığının  ucu ile  zam, halkın tedarik ettiği her şeye kepçe ile zamlar sayesinde halk her yıl fakirleşiyor.

Resmi kurumlarda israf kısılmazken halkımız ve vatandaşlarımız kemer sıka sıka kayış bellerine yapıştı.

Ülkemizde yaşayan halktan başka tasarruf yapan kemer sıkan olmadığı gibi cumhurbaşkanlığı makamı Almanya dan 4 adet 9 kat çelik zırhlı Mercedes marka 80 milyona araç almasını biliyor.

Karamürsel de Karayollarına ait olan kantarda şef pozisyonunda ki bir kişiye özel araç tahsisi yapılıyor ve bu özel araca 4 makam şoförü veriliyor. Bu araç bir de her gün Adapazarına günde 2 defa gidip geliyor. Bu sadece basit bir şef 5 yılda devlete maaşı dışında 2 milyon 200 bin lira zarar veriyor.

Maalesef ülkemizde devlet ve resmi kurumlarda tasarrufun T si yapılmaz iken garip halk ve vatandaş nasıl tasarruf yapacak?

Boğazından keserek, açlık grevi yaparak mı tasarruf yapacak?

Yoksa açlıktan ölerek, soğuktan donarak mı tasarruf yapacaklar?

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı