Yalova Üniversitesi bünyesinde kurulan Altınova Meslek Yüksek Okulu (MYO), eğitim ve öğretime başladı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyete geçen Altınova MYO’de 3 bölüm yer alacak. Okulun müdürlüğünü ise, Yalova üniversitesi Öğr. Üys. Hakan Kahramaner yürütecek.

3 BÖLÜM
Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksek Okulu’nda; Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümünün Gemi İnşaat Programı ve Su altı Teknoloji Programı ile Makine ile Metal Teknolojileri Bölümünün Kaynak Teknolojisi Programı yer alacak.

“HAYIRLI OLSUN”
Altınova Meslek Yüksek Okulu’nun ilçe için önemli bir değer olacağını dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İlçemize gelecek olan öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Okulumuzda görev yapacak olan öğretim üyeleri ve öğrencilerimize ‘hoş geldiniz’ diyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

TEŞEKKÜR
Altınova Meslek Yüksel Okulu’nun ilçeye kurulması için çok büyük zaman ve emek harcadıklarını ifade eden Başkan Oral, “Altınova MYO’nun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Teşkilatlarımıza, mevcut ve önceki dönem Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, YÖK Başkanlığı’na, Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara ilçe halkım adına teşekkür ederim” dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı