Sakaryalı  İlkay ve Serdar Serdaroğlu çiftinin kızları Dilara, Karamürsel Belediyesi Spor Müdürlüğünden emekli Bilgütay ve Hacer Bağdat çiftinin oğulları İstanbul Barosu Avukatlarından Tarık Can Bağdat ile ömür boyu mutluluğa evet dedi.

Yalova Elegance Resort Otel de Cuma  akşamı  kalabalık ortamda gerçekleşen düğüne Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal,CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık,Akparti Karamürsel kurucu ilçe başkanı Zekai İren,Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun, Bağdat ile Serdaroğlu Ailesinin yakınları,esnaf ile Karamürsel ilçe halkı katıldı.

Genç çiftlerin nikahını Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal kıydı. Kübra Emil, Harun Gökberk Gönenç, Altay Ülkü ile Ahmet Çalık nikah şahitliğini yaptı.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Tarık Can ve Dilara Bağdat çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah cüzdanını geline veren CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık ta genç çiftleri tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

Tarık Can ve Dilara Bağdat çifti, düğüne katılan tüm davetliler ile tek tek ilgilenerek ev sahipliği görevini de en iyi şekilde yerine getirdiler.

Düğüne katılan davetliler, Bağdat çiftini tebrik ederek ömür boyu mutluluklar temennilerinde bulundular.

Bilgütay ve Hacer Bağdat çifti” oğlumuz Tarık Can ile gelinimiz Dilara Bağdat ın düğüne katılan tüm davetlilere çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.

Gazetemiz olarak Tarık Can ve Dilara Bağdat çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı