Altınova da ikamet eden işadamı Mustafa ve Nurcan Yurt çiftinin oğulları Abdulsamed  artık delikanlı oldu.

Altınova Hersek Plajında faaliyet gösteren Bafeus Beach te düzenlenen sünnet düğününe, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral,Akparti Yalova İl Başkan Yardımcıları Tolga Özkartal ile Doğan Evci,İl Genel Meclis Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel,Elegance Otel in sahibi  Mehmet Özevin,Akparti Altınova İlçe Teşkilatı,Altınova Spor Kulübü Başkanı Sedat Ok,İş adamları,Spor Camiası , Altınova ve çevre illerden gelen davetliler ile Yurt Ailesinin yakınları ve çevreleri katıldı.

Tek tek davetlilerle ilgilenen Mustafa ve Nurcan Yurt çifti ev sahipliği görevine de en iyi şekilde yerine getirdiler. Çocuklarının ilk mürüvvetini görmenin de sevincini yaşadılar.

Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt un, sünnet düğününde torunu Abdulsamed e güzel hediyeler verdiği gözlendi.

Mustafa ve Nurcan Yurt çifti” oğlumuz Abdulsamed in sünnet düğününe katılan tüm davetlilere çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.

Gazetemiz olarak sünnet olan Abdulsamed e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Mustafa ve Nurcan Yurt çifti ne de oğulları Abdulsamed in damatlığını da görmelerini Cenabuallah tan temenni ederiz.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı