Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Atatürk Caddesi Vakıfbank Karşısı No.60 da faaliyet gösteren Dayının Yeri Ustam Döner in lezzetli ürünleri ilçe halkı tarafından çok beğenildiği ve aranan lezzetin Ustam Döner olduğu hakkında Karamürsel Halkı tarafından her yer de çok sıkça konuşuluyor.

Karamürsel halkının güvenini kazanan ve kaliteden ödün vermeyen, güler yüzlü hizmet sunan Dayının Yeri Ustam Dönerin Sahibi Mustafa Canbolat “ Karamürsel halkının güvenini kazanmak bizleri çok memnun ediyor. Günlük taze ve kaliteli ürünlerimizi ilçe halkımıza sunuyoruz. Ayrıca Paket servisimiz ile ev ve işyerlerine siparişlerimizi gönderiyoruz. Tavuk Döneri kendimiz hazırlıyoruz. Gerçek dönerin ve lezzetin tadına varabilmeniz için yolunuzu Dayının Yeri Ustam Döner e düşürün. Dönerin lezzetine bir de burada bakın” tavsiyesinde bulundu.

Mustafa Canbolat” Karamürsel halkına kaliteli ve güler yüzlü hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.İşyerimiz her gün 10.00 ile 24.00 saatleri arasında halkımıza açıktır.Özel Soslu Hatay Katık Döner,Tombik Döner,Tavuk Döner,Porsiyon Tavuk Döner,Tavuk Dürüm Döner,Porsiyon Beyti Tavuk Döner,Porsiyon Beyti Et Döner,Köfte,Köfte Dürüm gibi ürünlerimiz mevcuttur” dedi.

Dayının Yeri Ustam Döner İletişim Bilgileri

  1.  4 Temmuz Mahallesi Atatürk Caddesi Vakıfbank Karşısı No.60 Karamürsel / Kocaeli

Paket Servis Telefonları  0.545.4528818    Whatsap Hattı   0.536.4787627

Web Sitemiz… http://ustamdonerkaramursel.com/

Facebook Sayfamız… https://www.facebook.com/pages/category/Transit-Stop/Ustam-D%C3%B6ner-Day%C4%B1n%C4%B1n-Yeri-740568229465122/

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı