19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Altınova’da da düzenlenen törenlerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı’nın 100. yılı Hükümet Konağı önünde, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü çelenginin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

GENİŞ KATILIM 

Kutlama törenine; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere beleediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, siyasi parti temsilcileri, Altınova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran, daire amirleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Günün anlam ve önemini belirten konuşmada, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş savaşımızı başlatmasının 100. Yılını büyük gurur ve sevinçle kutluyoruz. 19 Mayıs, vatan toprakları işgal edilip, özgür yaşama hakkı elinden alınmak istenen milletin, umutsuzluğa, yılgınlığa kapılmadan, aydınlık, güzel günlere inancının ve bu inançla verdiği üstün mücadelenin başlangıcıdır. Milletimiz, ülkemiz için büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adımdır. 
Gençlerimiz, 19 Mayıs ruhuyla birlikte istiklalimize ve istikbalimize, demokrasimize, Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaktır. Unutmayınız ki; 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.' Gençlerimizi Milletimizin en büyük zenginliği olarak görüyoruz. Gençliğimize güveniyoruz, birlikte geleceği inşa ediyoruz. Türkiye'mizin aydınlık geleceğini görüyoruz” denildi. 
Günün anlam ve önemini, anlatan konuşmanın ardından öğrenciler şiirler okuyup, halk oyunları ve sportif gösteriler yaptı.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı