AK Parti’den 4’üncü kez belediye başkanlığını kazanan Dr. Metin Oral, 31 Mart yerel seçimlerinin hayırlara vesile olması dileğiyle, Altınova Belediyesi’nde kurban keserek, mevlit okuttu.

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, mazbatasını almasının ardından Cuma Namazı sonrası Belediye Binası önünde mevlit okutturarak, vatandaşlara etli pilav, ayran ve tatlı ikram etti.

 

GENİŞ KATILIM

Altınova Belediyesi Binası Önündeki programa; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İlçe Müftüsü Recep Eren, AK Parti Altınova İlçe yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli, daire amirleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

“DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

Kendisine ve ekibine verilen destekten dolayı vatandaşlara teşekkür eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bu özel ve anlamlı günde tüm halkımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.  Halkımız hizmetin en iyisine layık. Altınova’yı daha güzel günler bekliyor. Bizler bugüne kadar vaat ettiğimiz her söylemi gerçekleştirme gayreti içinde olduk. Önümüzde 5 yıllık bir dönem daha var. Bu süreci de birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğiz. Bu dönem sonunda herkes görecek ki Altınova dünya markası haline gelecek. Altınova’da AK belediyecilik hizmetine tüm hızıyla kaldığı yerden devam” dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı