Altınova Belediye Başkanlığını 4. Kez kazanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Metin Oral, Yalova Adliyesindeki İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

 

İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Oral’ı ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Altınova AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar yalnız bırakmadı.

 

GENİŞ KATILIM

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İl Genel Meclis üyeleri Ali Çorbacı ve Resul Çiftçi, AK Parti Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Ali Saruhan, Bilal Ok, Birol Bayram, Hasan Karabacak ve Şaban Cineviz İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

15 yıllık tecrübe, bilgi ve birikimle 5 yıl daha Altınova’ya hizmet edeceğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Hayallerimizi tek tek gerçeğe çeviriyoruz. Turizm ayağımızı da faaliyete geçirerek Altınova’yı dünyaya tanıtacağız. Haziran ayında açılışını yapacağımız 2 projenin Türkiye’de örneği yok. El ele vererek ilçemizi en iyi noktalara taşıyacağız. Bunu; devletimizle, AK Partiyle, hükümetimizle, sanayicimizle, halkımızla, belediyemizle birlikte başaracağız. Seçim sürecinde bize destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı