31 Mart 2019 da yapılan yerel seçimlerde Subaşı Belediye Başkanlığını kazanan Turan Canbay bugün Altınova İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını teslim aldı.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay” Subaşı Belde Halkı Seçimi Kazanmıştır” dedi.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ın Teşekkür Mesajı Şöyle,

“Teşekkürler Subaşı...

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan yerel seçimlerde beni ve ekibimi seçip, göreve getiren tüm belde halkıma teşekkür ediyorum.
Desteklerini esirgemeyen Yalova Milletvekilim Sn. Özcan Özel’e, Yalova İl Başkanım Sn. Nur Koçak ve yönetim kuruluna, Altınova İlçe Başkanım Sn. Cemalettin Kılıç ve yönetim kuruluna Belde Başkanım Turgay Demirbüken ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.
Saha çalışmalarımda bir an olsun bizi yalnız bırakmayan, Kadın Kolları Başkanım Sn. Fatma Kesman ve kadınlarımıza, Seçim Koordinasyon Sorumlumuz Sn. Ercan Gürbüz’e, tanıtım ve medya çalışmaları işlerini yürüten, İlçe Bilişim Sorumlumuz Sn. Ender Şen’e, Grafik tasarım /görsel çalışmalarımızı yapan Sn. Bahadır Gürbüz’e, sosyal medya hesaplarımızın yöneticilerinden Sn. Süheyl Çimen’e, araç ve ulaşım işlerinde desteklerinden dolayı Sn. Mehmet Ayaz 'a teşekkür ederim.
Desteklerini esirgemeyip, Çorbamızda tuzu bulunan ve isminin bilinmesini istemeyen tüm can dostlarıma teşekkür ediyorum.
Seçim çalışmalarımda; aylardır gece gündüz demeden çalışan, üreten çalışma ekibime teşekkür ediyorum. 
Kapılarını bizi açan, dünya güzeli halkımıza kucak dolusu teşekkür ediyorum. Seçimlerde tercihini bizden yana kullanan ya da kullanmayan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Farklı siyasi partilerden aday olan tüm siyasi aday arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Tüm dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.
Dualarıyla yanımızda olan, tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.
Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarıma emekleri ve destekleri için teşekkür ediyorum.
Eşim Semra Canbay’a, çocuklarım Ceyhun ve Nisan 'a tüm aileme, seçim sürecinde gösterdikleri sabır ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum, sizi seviyorum.

Ve son olarak şunu eklemek istiyorum. Seçim bitti, hepimiz kazandık. Üç mahalle de kazandı. Bu seçimin kaybedeni yok inanın. Artık hiç kimsenin üzülmesine gerek yok. Bizde asla, ayrı gayrı olmayacak. Hiç kimseye küsmeyeceğiz. Hepimiz komşuyuz ve hep komşu olarak yaşamaya devam edeceğiz.”

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı