DSP Kocaeli İl Teşkilatı tarafından Gazetemize yapılan açıklamada Karamürsel Belediye Başkan Adayının bayan aday olduğu ifade edildi.

Gazetemiz ile temasa geçen DSP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Şengül KARLIKAYA” Kocaeli, Türkiye nin en güzel bir kentidir. Kocaeli nin İncisi Karamürsel ilçesini çok seviyorum. Karamürsel e güzel hizmetler gelmesi için mutlaka kadın eli değmesi gerekir. Yerel Yönetimlerde kadınlardan oluşan belediye başkanları erkeklerden daha başarılı olduğunu bilmeyen yoktur. Kadınlarımızda siyasetin içinde her daim olmalıdır.31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler de özellikle Karamürsel ilçesinden seçim sandığında mutlaka bir kadın belediye başkanı çıkması gerekir ki, Karamürsel ilçesi daha da güzelleşsin daha da güzel hizmetler alsın diye, DSP den Karamürsel Belediye Başkan Adayı oldum” dedi.

DSP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Şengül KARLIKAYA KİMDİR?

1964 Çankırı Orta Kazası doğumluyum. 1980 yılında İzmit Sanat Okulu Kimya Bölümünden mezun oldum. DSP Kocaeli İl Teşkilatında çeşitli kademelerde görev yaptım. Marmara Depreminde Kocaeli Valiliği Kriz Masasında aktif görev aldım.

Okul Aile Birliklerinde uzun süre görev yaptım. Marmara Depreminde Yunanistan da Sosyal Psikolojik Destek, İnsanlara hayata motive etme konularında eğitim aldım. Uluslar arası Kadın Etkinliği Festivalinin Kocaeli Sorumlusu olarak görev yaptım.

Evli 2 çocuk annesiyim.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı