Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Kaytazdere de 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları ile 5 yıl sonrası yapacağı çalışmaları anlattı

Yalova CHP il Teşkilatı tarafından dün saat.15.00 de Raif Dinçkök Kültür Merkezinde düzenlenen Aday Tanıtım Programında konuşan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Kaytazdere Belediyesi olarak yaptıkları 5 yıllık icraatlarını anlattı ve Kaytazdere yi Hayaller Ötesine Götürerek bundan sonra 5 yıl yapacakları çalışmalarından bahsetti.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “ 5 Yıl Önce belediye başkanı seçildiğimin zaman ilk iş olarak Kaytazdere Beldesinde sahil temizleme çalışmalarına başladık. Kaytazdere Saralkent Sahili Mezmelik alan idi. İnsanların gece sahilde dolaşması mümkün değildi.

 Sahil ve Yol Temizlik Çalışmaları

2014 Yılının Ocak ayında Kaytazdere Saralkent Sahilinde yaptığımız temizlik çalışmalarının ardından Kafetarya, Yürüyüş yolu yaptık ve Sahile Aydınlatma ışıkları kazandırdık.

Kaytazdere Beldesinde mahalle yollarımız temizlik konusunda yetersiz idi. Traktör arkasında takılan temizlik aracı aldık. Yalova Belediyesi gibi süpürme aracımız olmasa bile, imkânlarımızla ile Kaytazdere Belde Sokaklarını temiz tuttuk.

Kaytazdere Sahilini temizlemek için yine traktör arkasına takılabilen süpürge aldık.

2014 yılında ilk iş olarak 3 bin metrekarelik parke yaparak acil ihtiyaç olan beldemizin yollarına döşedik.

Trafik kuralları çerçevesinde belde içerisinde araçların sürat ve hızlarını düşürmek için hız düşürücü engeller koyduk.

Sokak Hayvanları

Her yerde olduğu gibi Kaytazdere dede Sokak Hayvanları sıkıntılı idi ve bu yüzden Sokak Hayvanları Derneği kurduk. Dişi hayvanlara kısırlaştırma yaptık ve bu esnada bizlere yardımcı olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman a ,Kaytazdere Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gönül Türkmen ve ekibine çok teşekkür ederim.

Stabileze Yollar

Kaytazdere Beldesinde bulunan stabilize yolları iyileştirdik 2014 yılında ilk etapta 1500 km asfalt ile 500 metre kanalizasyon döşemesi yaptık. Para harcamadan 500 metre peyzaj çalışması yaptık

Yolcu Bekleme Durakları

2014 yılında Kaytazdere Beldesinde D-130 Karayolu üzerinde yolcu bekleme duraklarımız yoktu. Kendi imkânlarımız ve Yalova Belediyesinden destek olarak ihtiyaç olan yolcu bekleme duraklarını oluşturduk.

Sağlık Ocağı

Kaytazdere Beldesinde bulunan sağlık ocağını restore ettik. Badana ve boyasını yaptık.

Camiler

Kaytazdere Beldemizde bulunan camilerimize belediye olarak her zaman destek verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Her yıl badana ve boyaları belediyemiz tarafından yapılmaktadır.

Gençlerimizi Unutmadık

Kaytazdere Belediyesi olarak gençlerimizi unutmadık. İlk iş olarak gençlerimize yönelik Kaytazdere Belediyesi Yelken Kulübünü kurduk. Yelken Kulübümüz de görev alan ve yarışmalarda dereceye giren genç sporcularımız var ve buradan sporcularımıza başarılar diliyorum.Bu arada Kaytazdere Belediyesi bünyesinde Amatör Spor Kulübü kurduk.

Bayanlarımızı da Unutmadık

Kaytazdere Beldesinde yaşayan bayanlarımıza Pilates Salonu açtık. Yine bayanlarımıza Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile ahşap ve seramik boyama ve pastacılık kursu açtık. Kurslarımız hala devam ediyor.

Sevgi Projesi

Sevgi Projemize yardımseverlerde destek vererek yardıma muhtaç kişilere giyimlerden başka, çeşitli şekillerde yardımda bulunduk. Kaytazdere Beldesinde bizlere bu konuda destek veren yardımseverlere de buradan teşekkür ediyorum.

Belediye ye Yeni Araçlar

1 adet Zabıta Aracı, kışın buzlar havalarda yollara tuzlama yapmak için 2 araç aldık.

1 Adet Minibüs ile 1 adet Otobüsü hibe yolu ile Kaytazdere Belediyemize kazandırdık.

Geçtiğimiz yılda bir adet iş makinası satın alarak belediyemize kazandırmış olduk.

İSO 9001

Kaytazdere Belediyesi olarak İSO 9001 Kalite Belgesini alarak Kalite Yönetim Sistemine geçtik. Çevre Mühendislerinden destek alarak Kaytazdere Beldesine çevre düzenlemeleri yaptık.

Sanata ve Sanatçıya Destek

Kaytazdere Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya destek olmaya devam ediyoruz. Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu kurduk. Koromuza destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

18 Uygulaması

Kaytazdere beldesinde 450 dönüm sorunlu arazi vardı. Kaytazdere Belediyesi olarak 18 uygulaması yaparak sorunlu araziyi sorunsuz hale getirdik.Sanayi Sitesi ve Çevresini..

Sahil Düzenlemesi

Sahil ve Plaj düzenlemesi ile birlikte 3 yıl önce Kaytazdere Saralkent Sahil ve Plajına Mavi Bayrak aldık ve her yıl almaya devam edeceğiz.

Altın Karınca Ödülü

Marmara Belediyeler Birliği tarafından Sahil, Çevre ve Plaj düzenlemelerinden dolayı Kaytazdere Belediyesi olarak Altın Karınca Ödülünü aldık.

“ En İyi Çevre Etkinlikleri “ ödülü

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği (EMARÇEB) tarafından 02 Aralık 2018 tarihinde Belediye Başkanları Çevre Projeleri ödül töreninde Türkiye genelinde  4 belediyeden Kaytazdere Belediyesi ,Marmaris, Kuşadası ile  Antalya Muratpaşa Belediyesi aralarında Kaytazdere Belediyesi olarak  “ En İyi Çevre Etkinlikleri “ ödülü aldık.

 600 Kişilik Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Kültür Merkezi

Kaytazdere Belediyesi olarak son olarak da beldemizin ihtiyacı olan 600 Kişilik Düğün Salonu ile Çok Amaçlı Kültür Merkezi inşaatını tamamladık. İnşaallah yakın bir zamanda açılışını yapacağız.

Hedeflerimizin yüzde 95 ini Yaptık

Kaytazdere Belediyesi olarak 5 yıl önce hedeflediğimiz ve beldemize yapmak istediklerimizin yüzde 95 ini bu zamana kadar yaptık.

Kaytazdere ye Gelecekte Neler Yapılacak?

Kaytazdere nin ciddi anlamda bir yol sorunu vardır. Beldemizde bulunan 70 kilometrelik yolumuzun 14 kilometresini yaptık. Bundan sonra Kaytazdere Belediyesi olarak kalan 60 kilometrelik yol çalışmasını yapacağız. Kaytazdere Belediyesi olarak kısıtlı imkânları ile bu kadarı yapmaya çalıştık. Keşke Ankara da dayımız ve bakanımız olsa da yapacağımız yol çalışmalarını bir an evvelsi yapsak ta bitirsek

İmar Planları

Kaytazdere Beldesinde imar planları tekrar revize edilmesi lazım. Kaytazdere nin Geleceğinin planlanması lazım.

Kaytazdereliler, 5 Yıl Daha Görev Verirse,

Hastane, Üniversite, Eğitim

Kaytazdere halkı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde tekrar şahsıma yeniden belediye başkanlığı görevi verir ise Kaytazdere Beldesine Hastane yapılmasını, Üniversite nin gelmesini sağlayacağım. Eğitime daha çok önem vereceğim. Hastane ve Üniversite nin Kaytazdere ye kazandırılması için yer planlarını şimdiden Kaytazdere Belediyesi olarak yapmaktayız.

 Her zaman asgari ücretin üzerinde maaş

Kaytazdere Belediye Başkanlığına 5 yıl önce geldiğimden bu zamana kadar belediye çalışanlarımız her zaman asgari ücretin üzerinde maaş almışlardır ve almaya devam edecektir.

Sanat ve Spor

Bundan sonra Kaytazdere Belediyesi olarak sanat ve spor a daha ağırlık vereceğiz.

Kaytazdere yi Hayaller Ötesine Taşıyacağız

Kaytazdere Belediye Başkanlığına gelmeden önce yaptığım seçim çalışmalarında anlattığım projelere halkımızdan bazıları “hayaller ötesi” diyordu. İşte Benim Kaytazdere Belediye Başkanlığımda seçim çalışmalarında söylediğim Hayaller Ötesi projelerimi gerçekleştirdim. Kaytazdere yi Hayaller Ötesine Taşıyacağım dedim ve Hayaller Ötesine taşıdım ve taşımaya devam edeceğim

Yaşam Alanları

Kaytazdere de Yaşam Alanları oluşturacağız. Kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Kaytazdere ye Yeni Projelerimle Yeni Bir Beyaz Sayfa Açacağız” dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı