CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık ın Aday Tanıtım Toplantısı bugün saat.14.00 de Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde kalabalık ortamda gerçekleşti.

Aday Tanıtım Toplantısına, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ile Tahsin Tarhan, CHP eski Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya,DSP eski Kocaeli Milletvekili Halil Çalık,Eski SHP Kocaeli İl Başkanı Keramettin Gençtürk, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay,CHP 12 ilçe başkanları,CHP 12 ilçe belediye başkan adayları,CHP Karamürsel ilçe başkanı Suat Ülkü ve yönetimi,CHP Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri,CHP Karamürsel ilçe kadın kolları ile Gençlik kolları,partili üyeler ile Başpehlivan Aydın Demir ,CHP Karamürsel eski ilçe başkanları Şinasi Yazar ile Ali Kara,Eski Yalakdere Belediye Başkanı Nusret Sanlı,Eski Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mustafa Asım Uğurlu,Giresun Eynesilliler Derneği katıldı.

“DEĞİŞİMİNE GÜLÜMSEYİN”

Açılış konuşmasını yapan CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü “ Katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Karamürsel halkı bu sefer değişime gülümseyerek 01 Nisan Sabahı Ahmet Çalık ı Karamürsel Belediye Başkanı yapacaktır.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık olunca Karamürsel in kaderi değişecek ve Karamürsel, Kocaeli nin en gözde ve en cazibe bir ilçesi olacaktır” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay konuşmasında “ Karamürsel de 1 Nisan Şakası yapacağız. Bu sefer Karamürsel halkı Ahmet Çalık adayımıza destek verecektir. Ahmet Çalık Allahın izni ile 01 Nisan 2019 sabahı Karamürsel Belediye Başkanı olacaktır” ifadelerini kullandı.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşmasında “ Karamürselliler son derece akıllı ve bilinçli halktır. Yine Karamürselliler en iyi vatanına ve milletine sahip çıkan halktır.

Bugünkü bu kalabalığı görünce çok duygulanarak şunu söylemek isterim ki, Karamürsellilerin bu sefer ki tercihi Ahmet Çalık olacaktır.

Karamürsel in bütün sorunlarını biliyoruz. Karamürsel i sosyal demokrat belediyeciliği altında marka bir kent yapacağız. Karamürsel, Tarım, Kültür, Sanat Kenti, Pehlivanlar ile Spor un merkezi olacaktır” açıklamasında bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar konuşmasında “  Karamürsel, tabiatı ve doğası haricinde ilçe de yaşayan halkı olarak güzel insanlardır. Karamürsel i ve Karamürsel halkımı kendi ilçem den daha fazla seviyorum.

Din, dil, ırk, siyasi görüş ayırt etmeden herkese eşit davranan ve en güzel hizmetleri veren sosyal demokrat belediyeler ve sosyal demokrat belediye başkanlarıdır. Türkiye de başta Eskişehir olmak üzere en güzel belediyecilik hizmetleri veren şüphesiz CHP li belediyeler ve CHP li belediye başkanlarıdır.

Ahmet Çalık ı Bizler Kocaeli Milletvekilleri olarak Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak çıkarttık. Ahmet Çalık, Belediye Başkan Adayı olarak kendisinden bir talep gelmemiştir. Karamürsel e güzel hizmetler vereceğini iyi bildiğimiz için CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Çalık ı çıkarttık. Ahmet Çalık a başarılar diliyorum. Bu sefer Karamürsel Halkı Değişime Gülümseyerek 01 Nisan 2019 sabahı Ahmet Çalık ı Karamürsel Belediye Başkanı olarak seçecektir” dedi.

CHP ye Yeni Katılanlara Rozet Takıldı

CHP ye yeni katılan Emekli Albay Volkan Özdinç ile Karamürsel in Sevilen ve Tanınan Gençlerinden Akın Bilge Başaran a CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar tarafından rozetleri takıldı.

Aday Tanıtım Toplantısında konuşma yapan CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık “Karamürsel, İzmit Körfezinin kıyısında, çok özel bir coğrafyaya sahip, müstesna bir ilçedir.

Dağları, Dereleri, Denizi ve Ormanları ile,  Allah'ın tüm güzellikleri bahşettiği, bu güzel ilçemizi biz;

Ana babanın çocuklarını sevdiği gibi şefkatle seviyoruz. Kardeşin kardeşi sevdiği gibi bağlılıkla seviyoruz. Biz bu kenti sevgililerin birbirini sevdiği gibi aşkla seviyoruz.

Karamürsel in Yazgısını Değiştireceğiz

Bu güzel ilçemizin yazgısını değiştirmek istiyoruz. Yenilenmeyi, tazelenmeyi sağlamak istiyoruz.

Mutlu bir ilçe, modern bir kent yaratmak istiyoruz. Kibirden ve kaprislerden uzak, hoşgörülü bir yönetim anlayışı istiyoruz.

Tüm halkımız ile birlikte, Karamürsel’imize yakışan hizmetleri yapmak, geleceğine iz bırakmak istiyoruz. Adaletli, Ahlaklı, Akılcı ve Şeffaf bir yönetim anlayışı ile ilçemizde fark yaratmak istiyoruz. Bu arzu ile yola çıktık.

Karamürsel i örnek ilçe ve marka yapacağız

Bilgi birikimimizle, enerjimiz ile, yorulmadan, üşenmeden, azimle, Karamürsel ilçesinin tüm eksiklerini gidermeye çalışacağız. Yönetim anlayışı ve gelişimi ile bölgesinde örnek gösterilen bir ilçe haline geleceğiz.İlçemiz, çevresindeki ilçelerle olan yarışında, geriye düşmüştür. Markalarımız, yok olmaya yüz tutmuştur.

Karamürsel Sepeti, Tarım, Pehlivanlar ile Amatör spora sahip çıkacağız

Memlekete ün salmış sepetimiz bir arkadaşımızda olmasa hepten yok olacak. İlçemize has, Kalamata zeytinine, başka bölgeler sahip çıkıyor.

Pehlivanlarımızın,  hepsi bir tarafa dağılmış, usta çırak ilişkisi yok olmuş, bütünlük kaybolmuştur.

Amatör spor branşlarındaki çeşitliliğimiz azalmıştır.1970 – 80’li yıllarda yapılan birçok etkinlik bu gün yapılmıyor.

İdarecilerimiz, kibir kalelerinin içinde, dar alanda kısa paslaşmalar yaparak, Belediyecilik, yapıyor, (muş) gibi görünmeye çalışıyor.

Karamürsel ilçesinin önünü açacağız

İlçemiz, ekonomik ve sosyal olarak, açılım yapamaz halde, bir kısır döngü içinde bocalıyor.

Halkın ihtiyaçları düşünülmeden, kullanım amacına dikkat edilmeden yapılan, çirkin mimarili, biçimsiz yapılar, ilçe halkımızı usandırıyor.

Küçük olsun, benim olsun hesaplarının sonu gelmiyor.  Bu küçük hesaplar ilçemizin önünü bent gibi kesip kapatıyor. Biz, bu bentleri yıkmaya talibiz. Bu bentleri yıkacağız. Karamürsel ilçesinin önünü açacağız. Bir kentin zenginliği, sahip olduğu potansiyelle ölçülür.

Bir kenti zengin yapan, iklimi, coğrafyası, tarihi, yetişmiş insan gücü, ulaşım imkânları ve eğitim kurumlarıdır. Biz, kentimizin potansiyelini ortaya çıkaracağız. Yok olmaya yüz tutmuş markalarının üzerindeki örtüyü, çekip alacağız.

Güreşimizi, Sepetimizi, Balıkçılığımızı, Zeytinimizi, Kirazımızı tekrar marka yapacağız.

Karamürsel’imizin güzelliğini, Dağlarını, Tepelerini,  Denizini, Kışını, Yazını, Baharını, Gök Kubbe altındaki bu vahayı, tüm çevreye tanıtacağız.

Milli gelirin, büyük kısmının elde edildiği, Marmara Bölgesinde yaşıyoruz. Ülkemizin, diğer bölgelerine göre, refah seviyesinin daha yüksek olduğu bir coğrafyadayız.

Karamürsel ilçesinin Sapanca dan neyi eksik?

Bir buçuk saatlik mesafedeki çevremizde, 25 milyon insan yaşıyor. Peki, bu durumdan yararlanabiliyor muyuz?

15-20 sene önce Sapanca Sakarya’nın sıradan bir ilçesiydi. Şimdi ise, İstanbul ve çeşitli bölgelerden insanlar hafta sonları Sapanca’ya akın ediyor.

Neden?

Çünkü tesisleştiler. Yatırım yaptılar. Yatırım yapanların önünü açtılar.

Bizim neyimiz eksik?

Orada göl, burada deniz var. Bizim de dağlarımız var. Biz de yapacağız. Yatırım yapacağız.

Tarım ve Hayvancılık

Yatırım yapanların önünü açacağız. İlçemizin önüne vizyon koyacağız. Güçlü yönlerimizi pekiştirip, zayıf yönlerimizi güçlendireceğiz. Pratik çözümler üreteceğiz. Köylümüzün, hasadından, para kazanmasını sağlayacağız.

Kentle, köy arasındaki, ekonomik ilişkiyi güçlendireceğiz.Hayvancılık, bölgemizde, çok güçlü olduğumuz bir alan. Bu işi, çok iyi yapan, müesseselerimiz mevcut. Bu konu ile ilgili özel projeler geliştirip, tüm Marmara da daha etkin hale geleceğiz.

Balıkçılık, bizim tarihsel bir uğraşımız. Balıkçılığımızdan sağladığımız faydayı, en üst seviyelere çıkartmak için çaba göstereceğiz.

Eğitim

Eğitim, ülkelerin geleceğidir.  Eğitime, ayrı bir önem vereceğiz. İlçemizi, eğitim kenti yapabilmek için, her türlü gayreti göstereceğiz. Öğrenci yurt binaları yapacağız ve bunları yandaşlara değil, ehil ellere teslim edeceğiz.

Geleceğimizin teminatı gençler

Yaşamaktan keyif aldığınız bir ilçe olacağız. Bizim dönemimizde, Değirmendere’ye, Yalova’ya gitmek zorunda kalmayacaksınız. Çevre ilçelerde ki gençlerin, tercih ettiği bir kent olacağız.

Emekliler ile Engelliler

Emekli Aktif Yaşam Merkezi projemiz ile emeklilerimizi ikinci baharlarında da gülümseteceğiz.

Engelliler, dezavantajlı gruplar ve aileleri için projeler üreteceğiz. Hayatlarına dokunacağız.

Yaşamalarını kolaylaştıracağız. Günü kurtarmak için değil, yarınlar için planlar yapacağız.

Gelecek, güzel günlerin temellerini, birlikte atacağız.

Karamürsel e sahip çıkacağız ve herkesi kucaklayacağız

Kısacası İlçemize sahip çıkacağız. Oy hesabı yapmayacağız. Kimseyi ayırmayacağız.

Tüm halkımızı, ailemiz gibi göreceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Kimse merak etmesin.

Bu ilçede kimse bizden zarar görmeyecek. Hakkı olan hakkını alacak. Kanuna ve Ahlaka uyan her talep değerlendirilecek. Kimse bize kanunsuz ve ahlaksız tekliflerle gelemeyecek.

Biz bayrağı daha yukarılara taşımak için geliyoruz. Bizler sorunun değil, çözümün parçası olacağız.

Belediyeler, insanların doğumundan, ölümüne kadar, o kentteki, her türlü yaşamsal sorunlarıyla ilgilenmek durumundadırlar. Her zaman, bu bilinçle, hareket edeceğiz.

Hayatınıza dokunmak, bu şehirde yaşamınızı, daha konforlu hale getirmek istiyoruz.

Belediye rant kapısı değil 7/24 hizmet kapısı olacak

Belediyemizi, rant kapısı olmaktan çıkarıp, yedi yirmi dört hizmet kapısı haline  getireceğiz.

Bizim projelerimizin odağında, İnsan olacak. Her projemiz, Karamürsel’de yaşayan herkesin yüreğine, ruhuna hitap edecek.

Tüm halkımız  Karamürsel de yaşamanın ayrıcalığını ve keyfini hissedecek.Belediye kaynaklarını ilçe halkımızın yararına kullanılmasını sağlayacağız.

Ben yaptım oldu, anlayışına son vereceğiz. Tüm halkımızı karar alma süreçlerine dahil edeceğiz.

Kişiye özel, imar uygulamaları yapmayacağız. Kent planlamasını, bölgede yaşayan vatandaşlarımızla doğrudan veya onların temsilcileri ile birlikte yapacağız.

Her ay bir mahallede halk ile buluşacağız

Mahalle Meclisleri oluşturacağız. Mahalle muhtarlarımız, apartman ve site yöneticilerimiz, mahalle meclislerinin, doğal üyesi olacak.

Sokağı, caddesi ve mahallesi ile ilgili kararlarda, etkin rol oynayacaklar.

Her ay, bir mahallemizde, mahalle halkımızla bir araya geleceğiz.

Karamürsel halkından 5 senelik yetki istiyorum

Bu iddialarımızı gerçekleştirebilmek için, sizden yetki istiyorum. Sizden, bir fırsat istiyorum.

Sizden, bir 5 sene istiyorum. Bizi deneyin istiyorum. Ön yargılardan uzak, parti gözetmeden, Adaylara bakarak,

Kim daha ehliyetli?  Kim daha liyakatli?

Kim daha güvenilir? Kim daha heyecanlı?

Kim daha çok hizmet üretir?

Kimin kapısı halka daha açık olur diye bakarak, Oy tercihinde bulunmanızı istiyorum.

Karamürsel'in değişime, yeni bir heyecana ihtiyacı var. Bu değişimi gerçekleştirmek zorundayız.

Değişsin ki, yeni bir bakış gelsin. Değişsin ki, yeni bir heyecan gelsin. Değişsin ki, umutlarımız çoğalsın.

DEĞİŞİME GÜLÜMSEYİN! “ dedi

Topluca Dua Ettiler

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık ın aday tanıtım programından sonra topluca Cumhuriyet Caddesinden yürüyerek Karamürsel Alp Paşa nın mezarına gittiler. Şehitler, ölenler ile Karamürsel Alp in ruhlarına topluca dua ettiler.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı