Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere Beldesi Piyalepaşa İlköğretim Okulu ile Altınova Vakıfbank İlkokulunda bugün Karne Töreni Düzenlendi.

Altınova genelinde Anaokulu, ilkokul, Ortaokul ve Lise olmak üzere 23 okul, görevli 288 öğretmen ile 4500 öğrenci bugün 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının 1.Dönemini tamamladı.

1.Dönemin sona ermesinin ardından Altınova Vakıfbank İlkokulu ile Piyalepaşa İlköğretim okulunda düzenlenen törenle öğrencilere karne dağıtıldı.

15 gün tatile çıkan öğrenciler, karne almanın sevinci ile 15 gün boyunca sabah erken kalmadan tatil yapmanın keyfini yaşayacaklar.

Kaytazdere Piyalepaşa İlköğretim Okulunda düzenlenen Karne Törenine, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ile Piyalepaşa İlköğretim Okulu Müdürü Nalan Gökkaya ile öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Karne Töreninde konuşma yapan Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar” Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize kitap okumalarını, dinlenmelerini ve  ikinci yarıyıl için iyi motive olmalarını öneriyorum” dedi.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “Bu karne dağıtımı sonucunda 1. Dönemde bazı öğrencilerimiz mutlaka çok başarılı olacaktır bazı öğrencilerimizin de noksanlıkları görülecektir. Bu sonuçlara göre eksikleri olan öğrencilerimizin üzülmemesini, velilerimizin de baskıda bulunmamasını arzu ediyorum. Mutlaka bu eksikliğin değerlendirilerek, 2. Dönemde daha çok çalışarak telafi edilmesi mümkündür. Öğrencilerimiz tatilde mutlaka yorgunluğunu atmalı, dinlenmesi, sporunu yapması veya el yatkınlığı neye varsa onu yapmalıdır. Gerek okul müdürümüz gerekse öğrencilerimiz eğitim ve öğretim konusunda çok anlamlı konuşmalar yaptılar, mesajlar verdiler. Her şeyden önce çalışkan, dürüst, olmalıyız, vatan millet sevgisiyle, bayrak sevgisiyle dolu olmalıyız. Memleketimize hizmet aşkımız olması lazım. Ne kadar çok öğretmenlerimiz, velilerimiz çalışırsa öğrencilerimizle idare arasında çok güzel bir ortam oluşturulursa memleketimiz kazanır, ilimiz kazanır, okulumuz kazanır. Bu bakımdan bunlara çok önem vermeliyiz. Cumhuriyetimiz kurulduktan sonra, cumhuriyeti Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk öğretmenlere emanet etmiştir. Öğrencileri de öğretmenlere emanet etmiştir. Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Sizin başarınız Cumhuriyetin başarısıyla değerlendirilecektir. Anlayış içinde öğretmenlerimiz ne kadar hizmet ederse ülkemizi daha çok kalkındırır, daha çok ileriye götürürüz. Ülkemiz refaha ulaşır. Eğitime gönül veren, eğitim yolunda hayatını kaybeden ve bu yolda şehit olan eğitimcilerimizi şükranla anıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar,Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Piyalepaşa İlköğretim Okulu Müdürü Nalan Gökkaya ve öğretmenler tarafından öğrencilere karneleri verildi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı