Karamürsel in tanınan ve sevilen gençlerinden olan Cumhuriyet Caddesi Gücer İş Merkezi Kat.4 de faaliyet gösteren A.R.G. Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetlerinin sahibi Ali Rıza Güreşçi dün akşam Akparti Karamürsel ilçe başkanlığına saat 18.00 de gelerek Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık başvurusunda bulundu.

Ali Rıza Güreşçi nin Akparti Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusunda yakınları ile birlikte eski belediye başkanları, belediye başkan aday adayları, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ile yönetimi de hazır bulundu.

Ali Rıza Güreşçi Akparti Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusunu Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel e yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel” Akparti Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak başvuran Ali Rıza Güreşçi nin Allah Yar ve Yardımcısı olsun “ dedi.

AKParti Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına başvuran Ali Rıza Güreşçi” Halkım ve çevremden gelen yoğun istek üzerine bugün başvuru yapmış bulunmaktayım. Çok sevdiğim Karamürsel ilçesine güzel hizmetler vermek en büyük isteğimdir. Başvuru esnasında bana destek veren ve burada olan herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı