Yalova nın Altınova ilçesi bağlı Sermayecik Köyü Muhtarı Resul Çiftçi, Akparti den İl Genel Meclis Üyeliğine Aday Adayı başvurusu yaptı.

Sermayecik Köyü Muhtarı Resul Çiftçi,21 Köy Muhtarı ve STK temsilcileri ile birlikte bugün saat.11.30 da Altınova Akparti ilçe başkanlığına gelerek İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı başvurusu yaptı.

Resul Çiftçi nin aday adaylık başvurusunu teslim alan Altınova Akparti ilçe başkanı Hasan Zafer “ Resul Çiftçiye hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Allah Yar ve Yardımcısı Olsun “ dedi.

Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu yapan Resul Çiftçi “ Şayet aday olursam ve seçilirsem Altınova nın tüm köylerine en güzel hizmetleri getirmeyi çok istediğimi muhtar arkadaşlarım ile STK temsilcileri arkadaşlarım da biliyordu. Arkadaşlarımın ve çevremden gelen yoğun istek üzerine bugün aday adaylık başvurusunu yapıyorum. Altınova ile Altınova ya bağlı belde ve köylerimizde yaşayan halkımıza, belediye başkanlarımıza, muhtar arkadaşlarımıza ve STK Temsilcisi arkadaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başvuru sonrasında Resul Çiftçi'ye destek verenler,' Resul Çiftçi kendi köyü Sermayecik'te önemli yatırımlara ön ayak olmuş bir isimdir. Bölge halkı tarafından sevilen, tanınan başarılı bir arkadaştır. Parti yetkililerinin Resul Çiftçi'yi İl Genel Meclis üyeliğine aday gösterdiği takdirde diğer köylerde Çiftçi'nin bu başarısından yararlanma fırsatı bulacaktır. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar dileriz.' dediler.

Resul Çiftçi nin Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru töreni Akparti ilçe binası önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı