Karamürsel Anaokulu Aile Birliği tarafından dün Saklı Cafe ve Bistro da öğretmenler, öğrenciler ile öğrenci velilerine kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltıya, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Okul Müdürü Tuğba Sezer, Müdür Yardımcısı Oğuz Güler, Okul Aile Birliği Başkanı Şükrü Yıldız ve yardımcıları İnci Genç Öztürk, Meltem Sarp, okul öğretmenleri, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrenci velileri, kahvaltı gibi ve buna benzer organizasyonlar sayesinde öğrenci velilerin birbirleri ile kaynaştıklarını yine böyle organizasyonların belli bir aralıkla tekrarlanmasının faydalı olacağını hatırlattılar.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, çocuklar ile yakından ilgilendi. Karamürsel Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Şükrü Yıldız, kahvaltı programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım a teşekkür etti.

Karamürsel Anaokulu çalışmaları hakkında gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtlayan okul müdürü Tuğba Sezer” Karamürsel Anaokulu 36-72 aylar arası çocuklarımıza okul öncesi eğitim ve öğretim verilen Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim kurumudur. Okulumuz olarak çocuklarımıza çok önem veriyoruz. Onların hayatındaki en temel ve kalıcı davranışların oluştuğu dönem olan 3-6 yaş aralığındaki rolümüzün öneminin fakındayız. Karamürsel Anaokulu idaresi ve öğretmenleri olarak, yetişkin tecrübelerimizi ve bilgilerimizi, çocuklarımızın eğlenerek öğreneceği, hissedip yaşayarak anlayacakları eğitimlere dönüştürme gayretinde bir ekibiz.

Çocuklarımızın seviyelerini ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak plan yapıyoruz. Her bir öğrencimizin kendisini mutlu ve özel hissederek öğrendiği bir ortam oluşturmak için çabalıyoruz. Öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel, sosyal becerilerinin artması, başta kendine sonra etrafına faydalı bir insan olması yolundaki ilk eğitsel ortamı olarak sadece onlar için hayal kuruyoruz.

Okulumuz olarak iddialıyız.

Bir çocuğun ne kadar muhteşem bir kapasitesi ve önemi olduğunu önce kendisine, sonra çevresine hissettirebilmek çok büyük bir keyiftir.

Biz onlar için, onların önce büyük hayaller kuruyor, sonra hayal edebileceğimiz her şey gerçektir diyoruz.

Öğrenci velileri kahvaltı programını düzenleyen okul aile birliğine, Karamürsel Anaokulu Okul Aile Birliği de kahvaltı programına katılan öğrenci velilerine karşılıklı teşekkür ettiler.

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı