Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla Yalova Valisi Tuğba Yılmaz Mülkiye Başmüfettişi olurken, Merkez Valisi Muammer Erol'un ise Yalova Valiliğine atandı.
2016 yılında Türkiye’nin 4. Kadın valisi olarak Yalova’ya atanan Tuğba Yılmaz 2 yıldır görevini başarıyla sürdürdü. 15 Temmuz hain darbe girişiminde de Yalova’da önemli bir görev üstlenen Yılmaz ilin gelişimine katkı sağlayacak kararlara da imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre vali Yılmaz’ın Yalova’da 2 yıldır sürdürdüğü görevi sona erdi. Vali Yılmaz’ın yerine Merkez Valisi Muammer Erol atandı.

Muammer Erol kimdir?

1962 yılında Kayseri - Bünyan İlçesinde doğdu, İlköğretim ve lise eğitimini Bünyan'da tamamladı. 1984 yılında İstanbul Hukuk Fakültesini bitirdi. 1984-1995 yılları arasında sırasıyla Tekirdağ Saray Kaymakam Vekilliği, Burdur Kemer, Muş Bulanık İlçeleri kaymakamlıkları yaptıktan sonra; Muş Vali Yardımcılığı ve Bolu Göynük kaymakamlığı görevinde bulundu. 1995 yılında Mülkiye Müfettişi oldu, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığının Ankara Grubunda görev aldı. Dil eğitimi için 6 ay süreyle ABD'ye giderek Yurtdışında dil eğitimi ve enformasyon eğitimi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İdari genel Sekreter Yardımcılığı görevini ifa ederken 22.12.2008 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Elazığ Valiliğine, 3 Ağustos 2013’te yayımlanan Valiler Kararnamesi ile de Konya Valiliği'ne atandı. Bir süre burada görev yapan Erol ardından merkez valiliğine çekildi. İngilizce bilen Muammer Erol, evli olup 3 çocuk babasıdır

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı