Karamürsel in tanınan ve sevilen ailelerinden olan Rahmetli Bayan Kuaförü Adem Candan ve Rumeysa Candan ın biricik kızları Bayan Kuaförü Özge Candan, İstanbul Sancaktepe de ikamet eden Abdi ve Zeynep Soytürk çiftinin oğulları Bülent ile evlendi.

Özge ile Bülent 5 ay önce nişanlanmıştı

Rumeysa Candan ın 5 ay önce evinde düzenlenen sade nişan töreninde Özge Candan ile Bülent Soytürk çiftinin nişan yüzükleri, Karamürselli iş adamı Yalçın Gemi Mekanik ve Genel Temizlik Limited Şirketinin sahibi Bahattin Yalçın tarafından takılmış idi.

Kına gecesinde Özge, damat yerine Otizmli Bilal Şakacı ile davetlileri selamladı

Bayan Kuaförü Özge Candan, Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde yapılan kına gecesinde gelin odasından damat yerine otizmli Bilal Şakacı ile çıkarak balkondan tüm davetlileri selamladı. Düğün salonuna beraber indiler. Şakacı pistte Özge Candan ı damat Bülent Soytürk e teslim etmesinin ardından genç çiftler mutluluk danslarını ettiler.

Özge ile Bülent Soytürk çifti evliler kervanına katıldı

17 Ekim 2018 Çarşamba akşamı Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde yapılan kına gecesinin ardından 20 Ekim 2018 Cumartesi akşamı İstanbul Sancaktepe Çınarım Düğün Salonunda düğünleri gerçekleşti. Özge ve Bülent Soytürk çiftinin düğünde çok mutlu oldukları davetliler tarafından gözlendi.

Özge ve Bülent Soytürk çifti çok mutlu

Her şeyin kusursuz olduğu düğün töreninde yeni evlenen Özge ve Bülent Soytürk çifti hem davetlilerle tek tek ilgilenerek ev sahipliği görevini en iyi şekilde yerine getirirken, bu güzel mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Piste de davetlilerle halay çektiler, horon teptiler, çiftetelli oynadılar, dans ta ettiler.

Birbirlerine çok yakıştılar

Düğüne katılan davetliler, Özge ve Bülent Soytürk çiftinin birbirlerine çok yakıştıklarını dile getirerek ömür boyu mutluluklar temennilerinde bulundular.

Anne Rumeysa Candan çok şık kıyafeti ile göz kamaştırdı

Düğünde gelin annesi Rumeysa Candan da çok şık kıyafeti ile göz kamaştırdı. Davetliler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kızı Özge Candan ın evlenmesi nedeni ile ayrı kalacağından dolayı zaman zaman hüzünlü duygusal anlar yaşarken, sağlığında Özge nin mürüvvetini görmenin de sevincini yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Ömür boyu mutluluklar

Gazetemiz olarak Özge ve Bülent Soytürk çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı