Akparti Karamürsel İlçe Teşkilatı 86.Daraltılmış Danışma Toplantısı ilçe başkanı Recep Demirel başkanlığında ilçe binasında gerçekleşti.

Toplantıya, Akparti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe başkanı Recep Demirel ve yönetimi, Gençlik ile Kadın kolları,belediye meclis üyeleri,mahalle başkanları ile partili üyeler katıldı.

 

Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel konuşmasında “Toplantımıza katılan tüm AK Parti aile üyelerimize teşekkür ederim. 86.düzenlediğimiz danışma meclisi toplantımız hayırlara vesile olsun. Toplantıda gördüğüm katılım ve gözlerinizdeki heyecan Ak parti Karamürsel’in tek yumruk olmuş şekilde gelecek seçimleri beklediğinin göstergesidir. Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 maddelik Bir Olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız, Kardeş Olacağız düsturunun Karamürsel’de örnek şekilde yaşanacağından şüphemiz yok” dedi

Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve geçlik kolları başkanı Onur Gökakın’ın faaliyet sunumları yer aldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım konuşmasında Karamürsel’in gelecek yerel seçimlere hazır olduğunu vurgulayarak, “Doğru bilgileri size getiren, yanlış bilgiler karşısında sizi savundan teşkilatlar olmadığı sürece başarının geleceğine inanmıyorum. Hamdolsun ki 2014 seçimlerine girdiğimiz teşkilat yapısı ile bugüne kadar geldiğimiz teşkilat yapısı bahsettiğim kriterler çerçevesinde bizlerin arkasında durmuştur. Bu bağlamda tüm faaliyet ve projelerimizde arkamızda duran İlçe başkanımız nezdinde, ilçe yönetimimize, Kadın ve Gençlik kolları başkanımız ve yönetimlerine, mahalle başkan ve yönetimlerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan ekonomik oyunların tüm vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde hareket ederek altından kalkacağına zerrece şüphem yok” diyerek sözlerine devam etti.

Akparti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz konuşmasında “Dünden bu güne her alanda siyasi iradesiyle, askeri gücüyle, ekonomik gücüyle daha özgür, büyük daha bağımsız bir Türkiye oluşturabilmeyi başardık. Bu başarı neticesindedir ki son 5 yıldır bütün dünyanın müstebitleri çullanıyor. 2013 Mayıs ayında IMF ile bağımızı koparmamızın hemen ardından Gezi operasyonları ile ilk operasyonu yaptılar. İkinci operasyonlarında askeri darbe ile karşımıza çıktılar. Şimdide sırada Ekonomik darbe girişimi ile üzerimize geliyorlar. Bizim milletimiz bu güne kadar kendisine yapılan tüm dayatmaları bertaraf ettiği gibi bununda üstesinden gelecektir.” Dedi.

Katılımcıların görüş ve önerilenin dinlenmesinin ardından 86.Daraltılmış danışma toplantısı sona erdi.

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı