Epilasyon,Cilt Bakımı,Kavitasyon,Kaş Kontür,Dermapen,Pasif Jimnastik branşlarında faaliyet gösterecek olan EDOSSA  Estetik ve Güzellik Yaşam Merkezi ,Karamürsel ilçesinde  4 Temmuz Mah.Merkez Yeni Cami  ( 2102 ) Sok.No.14/3 ‘de Turhan Burhan önderliğinde bugün saat.14.30 da yapılan törenle hizmete açıldı.

Uzman ve Tecrübeli Bayan Kadrosu ile Karamürsel ve çevresinde ikamet eden bayanlara hizmet verecek olan  Karamürsel EDOSSA Estetik ve Güzellik Yaşam Merkezine ulaşmak isteyen bayanların 0.262.4542324 nolu telefon ile randevu alabilecekleri  belirtildi.

Karamürsel EDOSSA Estetik ve Güzellik Yaşam Merkezi tarafından bugün düzenlenen açılış  törenine; İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş ve Yönetimi, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay ve Yönetimi,Akparti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Yönetimi, CHP Karamürsel ilçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Eraslan ve Yönetimi,Din Görevlisi Mehmet Yazıcı,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Karamürsel Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut, Karamürsel Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı ve Karamürsel Spor Kulübü Başkanı Ali Yılmaz, Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, Gazetemiz Kocaeli-Yalova Bölgesi Karamürsel Aktif Haber Gazetesi Sahibi Ahmet Öz ve eşi Yazı İşleri Müdürü Figen Keskin Öz ile ilçe esnafı katıldı.

Din Görevlisi Mehmet Yazıcı tarafından yapılan açılış duasının ardından İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş,Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay ile Din Görevlisi Mehmet Yazıcı tarafından işyerinin açılış kurdelesi  kesildi.

Katılan davetliler, EDOSSA Estetik ve Güzellik Yaşam Merkezinin sahibi Burhan Turan ile ekibine hayırlı olsun temennileri ile başarılar diledi.

EDOSSA Estetik ve Güzellik Yaşam Merkezi  olarak Türkiyenin 81 ilinde ve Kocaelinin Derince ilçesinin yanı sıra bugünde Karamürsel ilçesinde şubesi faaliyete geçti.

Gazetemiz olarak, Karamürsel EDOSSA Estetik ve Güzellik Yaşam Merkezi nin sahibi Burhan Turan ve ekibine hayırlı olsun temennilerimizin yanı sıra bol kazançlar dileriz.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı