Saadet partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı Aralık ayı ilçe divan toplantısını Cafe De Pide Restaurantın ikinci katında teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirdi. İlçe Divan Toplantısına GİK üyesi Recep Sarıdoğan İl Müfettişleri İlçe Yönetim Kurulu üyeleri İlçe Başkanlık Divanı üyeleri Mahalle Başkanları Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Mehmet Özalay 2019 seçimlerini önemsiyoruz 2019da belediye başkanlığını almak, halka gerçek belediyecilik nasıl yapılır farkını göstermek adına tüm teşkilat mensuplarımıza canla başla çalışacağız dedi. Bunun için çalışmalarımıza sandık toplantılarımız la, sandık müşahitlerimizin eğitimiyle ve Karamürsel deki seçmenin nabzını tutarak başlayacağız.

İlçe Başkanı Özalay sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılan ve en çok konuşulan, bir gazetecinin Saadet Partisinin kök hücreye benzeterek çalışmalar yapacağını ve 2019 seçimlerine damgasını vuracağız yazısını teşkilat mensuplarıyla paylaştı.

Konuşmasına devam eden İlçe Başkanı halkımız artık 15 yıllık belediye yönetiminden bıktığını milli görüş belediyecilik yönetiminin beklentisi içerisine girdiğini ve halkımıza bu beklentilerinin karşılığını verebilmek adına sahaya tüm teşkilat mensuplarıyla inip, gecemizi gündüzümüze katarak halkımızın beklentisini karşılayacağız. 

 Konusması sık sık sloganlarla kesilen İlçe Başkanı Özalay, hedeflerinin daha evvel olduğu gibi yeni yapılacak olan seçimlerde de Karamürsel halkına hakkettiği hizmeti ve değeri göstermek olduğunu belirtti.

 GİK üyesi Recep Sarıdoğan ise yaptığı selamlama konuşmasında bunlar halka adalet için yola çıktılar ama halkın beklentilerine çözüm öretemediler halkı görmezden geldiler ve hep batıya hizmet ettiler. Milli tank yaptık dediler milli uçak yaptık dediler hani nerede? o tank fabrikaları uçak fabrikaları dedik suskunluğu tercih ettiler. Eğer gerçekten bunu yapmış olsalardı günün 24 saati bunların belgesellerin bütün TV kanallarında gösterirlerdi.

Coşku ve heyecanın eksik olmadığı Divan Toplantısında 2019 seçimleri için Karamürsel İlçe Teşkilatının yapısının güçlendiği ve hazır olduğu gözlendi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı