Gazetemize ziyarette bulunan Karamürsel in eski siyasetçilerinden Orhan Kılınçsoy, Meral Akşener in tüm konferanslarına ve toplantılarına katıldığını ifade ederek yeni kurulacak partinin isminin 25 Ekimde kamuoyuna açıklanacağını ve bu yeni partinin PKK –Feto uzantısı dışında vatanını, milletini ve bayrağını seven herkes ile siyaset yapacağını belirtti.

Orhan Kılınçsoy “Meral Akşener önderliğinde 24 aydan beri alt yapı çalışması yapılan ve 25 Ekim de kamuoyuna açıklanacak olan yeni parti kesinlikle Türkiye nin partisi olarak evrensel olacaktır.

Sağı ve solu kucaklayacak olan yeni parti 25 Ekimde ismi ile genel merkez kurulunun açıklanmasının ardından il ve ilçe teşkilatlarını kısa sürede oluşturacaktır. Türkiye siyasetinde yeni bir partiye ihtiyaç olduğu halk tarafından sıkça söyleniyordu. Meral Akşener öncülüğünde oluşturulan yeni parti de belediye başkan adaylarını, milletvekili adaylarını kesinlikle parti tabanı belirleyecek. Diğer partiler gibi genel merkez tarafından adaylar belirlenmeyecektir. Meral Akşener in yeni kuracağı parti halk tarafından büyük teveccüh görmektedir. 2019 yılında gerek belediye başkanlığı gerekse genel seçimlerde büyük başarı göstereceğine inanıyorum. Yine bu yeni partinin vatanımıza ve milletimize çok hayırlı olacağına Türkiye siyasetine ayrı bir renk katacağını düşünüyorum. Meral Akşener ile yol arkadaşlarına başarılar dilerim. Yeni parti için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” açıklamasında bulundu.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı