10 Ağustos 2007 tarihinde Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Yasif Sokak No.10’da Sait Mete tarafından faaliyete açılan Neta Bilişim, 10.Yılına girmenin sevincini yaşarken yeni hedefleri ve stratejileri ile büyümesini sürdürüyor.

Gazetemiz Muhabirinin sorularını yanıtlayan Neta Bilişim’in İşletme Müdürü İlkay Duman ”ekip olarak her zaman en iyisini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İlkay Duman” Neta Bilişim olarak 10.yılımıza girmenin sevincini yaşıyoruz.

Misyonumuz; bilişim alanında global yenilikçi ve rekabetçi bir sistem tedarikçisi olmaktır.

Amacımız;  ilkelerimizi ve değerlerimizi koruyarak sürdürebilmeyi ve büyümeyi sağlayabilmenin yanı sıra kaliteyi sürekli kılmak, verimli olmak, sürekli iyileşmek, kaynakları akıllı kullanmak, müşteri odaklı olmak, sorumluluk ve yetkiyi paylaşmaktır

Kendini ve Kentini Düşünen

Zamanla gelişen teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmak adına çalışan kadromuzu da güçlendirerek “ kendini ve kentini düşünen “ bir firma olarak bugün sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

10.Yılımızda sadece Karamürsel değil kentimizin birçok bölgesinde daha fazla insana ulaşıp daha kapsamlı bir hizmet vermeyi planlarken bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bize verilen bu güveni boşa çıkarmamak için her zaman ekip olarak en iyisini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.

Müşterilerimizden bir adım önde olmalıyız

Neta Bilişim olarak, bizler her zaman müşterilerimizden bir adım önde olmalı ve onların ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunabilme noktasında hazır olmalıyız” dedi.

 

 

 

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı