Kocaeli Makedonya Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği düzenlediği iftar yemeği ne 1200 kişi katıldı. 12’cisi geleneksel iftar yemeğinde davetlilere Makedonya’nın meşhur Düğün Çorbası, pilav et kavurma ve helva ikram edildi.

İftar yemeğine CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Eski Milletvekili İsmail Kalkandelen, CHP İl başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği Başkanı RecepAltıntip, İzmitliler Gurubu Başkanı Hüseyin Erol, Batı Trakya İzmit Şubesi yöneticileri, birçok üye ve vatandaş katıldı.

28 Haziran Mahallesinde Mevlana Kültür merkezi arkasında düzenlenen iftara bin kişinin üzerinde katılım oldu.  Kocaeli Makedonya Kültür ve Dayanışma Derneğinin 60 kişilik Gençlik kolu yemek dağıtım işlemini gerçekleştirdi. İftar öncesi kuran-ı kerim okundu. Dernek Başkanı Fuat Biçici yaptığı konuşmada her geçen gün büyüdüklerini belirterek, İftar menüsünde bir değişik yaptık Büyüğümüz abimiz Cengiz Simsar düğün çorbası yapılmasını istemişti. Kendisi 4 ay önce rahmetli oldu. İstediğini yerine getirdik. Tüm ölmüşlerimizin ruhuna gitsin.” Dedi. CHP Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan derneğin üyesi olduğunu belirterek “Sizden biriyim, sıradan biriyim. Bu ailenin bir ferdi olarak geldim. Ramazan ayı mağfiret ayıdır. Hepinizin şimdiden Ramazan bayramını kutluyorum “dedi. Yemekte eski Milletvekili İsmail Kalkandelen ve Hüseyin Erol’da birer konuşma yaptı. 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı