19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Isparta'nın Dedegöl Dağında düzenlenen Dağcılık şenliğine Kocaeli’ni temsilen Kocaeli Bilişim ekibi katıldı. 

19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Isparta'da gerçekleştirilen Dağcılık Şenliği'ne tüm Türkiye'den 2000 i aşkın sporcu katıldı. Kocaeli’ni temsil etmek üzere etkinliğe katılan Kocaeli Bilişim ekibi ve diğer sporcular başarılı bir şekilde zirveye ulaştılar. 

Aksu ilçesi Melikler Yaylasında düzenlenen etkinlikte dağcılara ikramda bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, yoğun yağışa rağmen Türkiye'nin her yerinden katılım gösteren ekiplere teşekkür etti. 

21 Mayıs Pazar sabahı 03.30 da rüzgâr ve yeni yağmaya başlayan kara rağmen dağın zirvesine çıkmaya başlayan gruplar arasında sabah 8.00'de zirveye varan ilk grup Kocaeli Bilişim Ekibi oldu.

 Kocaeli Bilişim Genel Müdürü Göksu GÜNAY “ Ana kamp sorumlumuz Bülent Yüksekol ile kurulan telsiz bağlantısı desteği ile hava ve sporcuların durumu hakkında sürekli iletişim halinde olundu. Saat 11.00'de ana kampa dönen ekibimiz zirve başarısını kutladıktan sonra Kocaeli’ne dönmüştür. 19 Mayıs'a yakışır bu özel ve anlamlı etkinliği hazırlayan, hazırlanmasına emeği geçen, destek veren ve katılan herkese teşekkürlerimi sunarım. Ülkemizin her yanında her etkinliğe destek vermek üzere ekip arkadaşlarımızla yola çıkıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Karaosmanoğlu, doğa  yürüyüşleri ve dağcılık konusunda birçok yöneticiden çok daha duyarlı. Kendisinden talebimiz, Kartepe zirvesinde dağcılık şenliği düzenlenmesine destek çıkması ve Kartepe'nin dağcılık turizmi açısından hareketlenmesine katkı sağlamasıdır. Bizler de Kocaeli Bilişim olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi. 

Faaliyete Katılan Sporcular : 
Kocaeli Bilişim Genel Müdürü Göksu GÜNAY, Webkobi Yazılım Koordinatörü Çağrı GÜNAY, Av. Evren ALTAY, Öz.Eğt.Uzm. Kamil ATİLLA, Dr. Abuzer MERAL, Mehmet KARAAHMETOĞLU, İbrahim KOCAMAN, Özmen CAN, Erkan GÖKHAN, Bülent YÜKSEKOL, Emre ÖZYILMAZ, Esra Uluç, Kaan ULUÇ 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı