Altınova Belediyesi Güreşçilerinden Güven Can Türkoğlu 38 kiloda Türkiye 2.oldu. Enes Olgun’da 42 kiloda Türkiye 5.si oldu.

Antalya Kemer’de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonasına katılan Altınova Belediyesi Güreş Takımı başarıları ile Antalya’dan Türkiye’ye destan yazdı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı Minikler Türkiye Şampiyonasında Altınova Belediyesi Güreş Takımın pehlivanları boylarında dereceye girerek Yalova ile Altınova ilçesinin adını tüm Türkiye’ye duyurdu.

Gazetemize açıklamada bulunan Altınova Belediyesi Güreş Takımı Antrenörleri Semih Turgut ile Burak Kaya” Altınova belediyesi sporcularından Subaşı Beldesinin öz evladı Güven can TÜRKOĞLU Türkiye 2. Olmuştur. Aynı zamanda Altınova’nın öz evladı sporcumuz Enes OLGUN da Türkiye 5.olarak milli takıma gitmeye hak kazanarak bizleri gururlandırmışlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Çıktığımız bu yolda bizi önderlik yaparak bize bu yolda büyük destek sağlayan Gazipaşa kaymakamımız Sayın Nurullah Kaya’ya Altınova beledi başkanımız Sayın Dr.Metin Oral 'a Subaşı belediye başkanımız Sayın Volkan Yılmaz 'a Yalova Gençlik Spor Müdürümüz Sayın Metin Kaplan 'a daha sayamadığımız bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Yalova’mıza Altınova ve Şubaşı’mıza hayırlı uğurlu olsun.”dediler.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı