Gazetemizi ziyaret eden Adana Demir Spor’un Antrenörü İbrahim Çolak, Karamürsel ve çevrelerinde 40 yıllık tecrübesini paylaşarak başarılı futbolcu yetiştirmek istediğini belirtti.

Uzun yıllar Adana Spor’da top koşturan ve sonradan da antrenör olarak görev alan İbrahim Çolak gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Öz’ü ziyaret etti.

Gazeteci Ahmet Öz’ün sorularını yanıtlayan Adana Demir Spor’un Antrenörü İbrahim Çolak “40 yıllık futbol geçmişimde amatör, profesyonel futbolculuğun yanı sıra antrenör olarak Adana Demir Spor’da görev aldım.

15 Yıl Adana Demir Spor’da profesyonel futbol oynadım. 1996 yılından sonra başta Adana Spor olmak üzere Silifke spor, Niğde spor, Tarsus İdman Yurdu gibi 3.ligde olan bu takımları 2 şer sezon antrenör olarak çalıştırdım.

Adana Demir Spor’da gençleri sezon paf takımında çalıştırarak Türkiye 3 ve 4. elde ettik.

Karamürsel’e Çay İçmeye Geldim ve Karamürselli Oldum

Aracım ile Karamürsel ilçesinden geçerken doğa ve deniz manzarasını gördüm. Şehir içine girdim. Sahilde dolaştım. Çay Bahçesinde bir bardak çay içtikten sonra Karamürsel’e hayran kalarak yerleştim.

Karamürsel gerçekten doğası, havası ve insanları ile çok güzide bir yer olduğunu hissettiğim için Karamürsel ilçesinde yaşıyorum. Artık Karamürselli oldum. Karamürsel ilçesinde yaşamaktan son derece mutluyum.

Karamürsel ve Çevresinde Başarılı Futbolcu Yetiştirmek İstiyorum

40 yıllık tecrübemi yerleştiğim Karamürsel ilçesi ve çevresindeki ilçe veya beldelerinde bulunan 3.Lig veya bal Ligi’nde olan takımlarda başarılı futbolcu yetiştirmek istiyorum. Belediye başkanları ve kulüp başkanları gazeteniz aracılığı ile benimle iletişime geçerseler, Karamürsel ilçesi veya komşu çevre ilçelerinde başarılı futbolcu yetiştirmek istiyorum” dedi.

Gazeteci Ahmet Öz, Adana Demir Spor’un Antrenörü İbrahim Çolak’ın gazetemize yapmış olduğu ziyaretten memnun kaldığını ifade etti.

 

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı