Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle makamını çocuklara devretti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Atatürk İlk Öğretim Okulu 5. Sınıf öğrencilerinden Ayşe Zelal Yılmaz makam koltuğuna oturdu. Atatürk İlk Öğretim Okulu öğrencilerinden Kutay Çaylak, İrem Yavuz, Ayşe Erdamlice, öğretmenleri Ebru Özer Ocak ve Okul Müdürü Mustafa Şahin’de ziyarete katıldı.

Küçük Belediye Başkanı Ayşe Zelal Yılmaz, Belediye Başkanlık koltuğunu Başkan Yıldırım’dan devraldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, minik Başkanlara Karamürsel’de neler olmasını istediklerini sordu. Minik Başkan Ayşe Zelal Yılmaz, Atatürk İlk Öğretim Okuluna kütüphane kazandırılmasını dile getirerek, Başkan Yıldırım’dan desteklerini istedi. Başkan Yıldırım, Okul Müdürü Mustafa Şahin’e bu konuyu proje haline getirmelerini ve her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyeceğini belirterek, kendisine yapmış oldukları bu hoş ziyaretten ötürü minik öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür etti.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı