Karamürsel Pazarcılar Odası, pazarcı esnafı ile bugün saat: 09.30’da Yelken Cafe ve Bistro’da kahvaltıda buluştu.

 Karamürsel Pazarcı Esnaflarının eşleri ile katıldığı kahvaltıya; Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve eşi Tuğba Yıldırım, Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun, Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yanık, Karamürsel Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Sevinç ve yardımcısı Şamil Ersan, S.S.27 Nolu Karamürsel-Handere Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Gürses, S.S.2 Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Utaş ile Akparti Karamürsel ilçe yönetiminden Hasan Olgun katıldı.

Kahvaltıdan sonra konuşma yapan Karamürsel Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun, kahvaltıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek pazarcı esnafının zor koşullar altında halka hizmet verdiğini ifade etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmasında; pazarcı esnafının zor koşullarda çalıştığını vurguladı. Karamürsel Belediyesi ile Karamürsel Pazarcılar Odasının uyum içinde çalıştığını ve Kocaeli Bölgesinde de örnek çalışma sergilediğini dile getirdi. 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan referandum hakkında bilgi verdi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı