Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’in Hayriye Mahallesi’nde başlatılan alt yapı çalışmaları nedeniyle Merkez Mevkii No:207 /1 ‘de ikamet eden Mehmet Gümüş’e ait evin temelinden yaklaşık 40 günden beri oluk oluk su çıkıyor.( Kamera Görüntülü Haber)

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ HABERİN ALTINDA

Temel’den çıkan su nedeniyle evin çökme riski olduğunu gazetemize anlatan Karamürsel’in Hayriye Köyü Sakinlerinden Mehmet Gümüş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin alt yapı çalışmalarından dolayı 11 yıllık evini kaybetmek üzere olduğunu dile getirdi.

Mehmet Gümüş” İstanbul’dan gelerek Karamürsel’in Hayriye Köyüne yerleştim. Hayriye Köyünde 11 yıllık evim bulunmaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayriye Mahallesinde başlatılan alt yapı çalışmaları esnasında 40 günden beri evimin temelinden oluk oluk su çıkmaktadır. Çıkan bu suyu pompa ile çekerek de baş edemiyorum.

Karamürsel Kaymakamlığı, Karamürsel Belediyesi, Hayriye Mahallesi Muhtarlığı ile İSU’ya yazılı olarak başvurarak mağduriyetimin giderilmesini talep ettim. Resmi kurumlar mağduriyetimi 40 günden beri giderememiştir. En son İSU, adresime yazılı olarak cevap vermiştir. İSU’nun yazılı cevabında evimin temelinden çıkan suyun şebeke suyu olmadığını, kaynak suyu olduğunu ve bu yüzden benim başımın çaresine bakmam gerektiğine dair resmi yazılı bilgi verilmiştir.

11 yıl önce yaptırdığımız evimizin temelinden su çıkmıyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayriye Mahallesinde başlatılan alt yapı çalışmaları ile birlikte evimin temelinden 40 günden beri oluk oluk su çıkmaktadır. Pompa ile su çekmeme rağmen baş edemiyorum.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin alt yapı çalışmaları nedeniyle yıllardır bin bir zorlukla edindiğimiz birikimlerle ile yaptığımız ve ikamet ettiğimiz evimizi kaybetmek üzereyiz.

Resmi kurumlar kendi hatalarını telafi etmiyorlar. Vatandaş olarak bizler ne yapalım?

Vatandaş olarak vergimizi, faturalarımızı belediyelere ve resmi kurumlara ödüyorsak, resmi kurumlarda bizlere neden hizmet vermiyor?

Vatandaş olarak resmi kurumlardan hizmet alamazsak kimlerden alacağız?

Karamürsel’deki resmi kurumların ilgisizliğinden şikâyetçiyim. Yasal yollara başvuracağım.

Karamürsel’deki resmi kurumların görevlerini yapmalarını ve mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini istiyorum” dedi.

 

11 yıllık evini kaybetmek üzere olduğunu dile getirdi.




Karamürsel’in Hayriye Mahallesi Sakinlerinden... paylaşan: karamurselaktifhaber

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı